Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvooop

Sex nie sprawia mi juz przyjemnosci

Polecane posty

Gość vvvooop

Moze mi ktos doradzi. Chodzi o to ze spotykam sie z moim chlopakiem od 4 miesiecy, wszystko sie dobrze uklada, na poczatku naszego wspolzycia bylo super, bo okazalo sie ze jest dobrym kochankiem, itp. Nie ma zbyt duzego penisa ale powiedzialabym ze umie sobie bardzo dobrze radzic. Tylko ostatnio mam maly problem..Ja go nie czuje, nie mam juz ochoty na seks, czesto chce zeby juz wreszcie skonczyl. Co to moze byc

Gość fasgggg
twoja pipka sie rozklapciocha zrobila bo pewnie juz co ja rozciagnal. wiadomo koles z malym peniskiemprobuje takie pozycje w ktorych bedziesz go czula... widocznie juz twoja pipka tak sie rozciagnela ze go nie czujesz... radzilabym zmiane partnera... wiem wiem latwo sie pisze.. u mnie seks tez jest nieudany ale przyzwyczailam sie do tego ;/

Gość vvvooop
co ty opowiadasz- jak sie moze pipka rozciagnac przy malym penisie...?

Gość fasgggg
tak mocno ci go laduje na sile ze juz sie rozciagnela. szczerze to wpsulczuje ci chlopaka z malym peniskiem ;P

Gość vvvooop
Nie wydaje mi sie ze to jest to. No a co maja powiedziec dziewczyny ktorych faceci maja wielkie paly- ze cipki maja jak wiadra? Ja poprostu nie mam ochoty z nim na seks, nie czuje go i to jest problem

Gość A moze ci sie juz znudzil...

Gość frufru
cipka nie guma do żucia, od międlenia sie nie rozciągnie. masz dość faceta i tyle.

Gość vvvooop
Moze, sama juz nie wiem. Wiem ze od samego poczatku lubilam sie z nim kochac, lubilam ze stawal sie taka dzika bestia(: a teraz mnie to meczy, nie lubie jak mnie caluje, a jak juz jest we mnie to dosc ze go nie czuje to chcce zeby jak najszybciej skonczyl. A moze problem w tym ze zbyt czesto sie kochalismy ?

Gość a moze tabsy bierzesz

vvvooop może problem tkwi w tym że zawsze kochacie się w ten sam sposób (np zawsze tylko w jednej pozycji)

Gość vvvooop
Co to sa tabsy..? Madziusia- no tak, ale jestesmy swieza para- spotykamy sie tylko od 4 miesiecy. I chodzi o to ze naprawde mi sie podobalo z nim, istna nirvana w lozku . A tu nagle klaps! od niedawna nie lubie sie z nim kochac i juz. A ten ciagle napalony, ja sie wykrecam ze chora jestem, zakatarzona, albo ze zmeczona jestem i nie moge zostac u niego na noc itp...A chcialabym zeby bylo tak jak dawniej kiedy kochalismy sie po kilka razy w nocy

Gość vvvooop
Leviatan- akurat lubimy ekseprymentowac, czasami nawet sprawdzalismy na komputerze i pozycje kamasutry na dany dzien. Do tego lubilam zakladac seksowna bielizne, ponczochy itp...A teraz mam tylko ochote owinac sie w koc i zeby dal mi swiety spokuj. On mnie nie pociaga nawet a jak jest we mnie to za cholele nic a nic nie czuje!

Gość a moze tabsy bierzesz
tabletki antykoncepcyjne

Gość vvvooop
nie biore zadnych tabletek. Wiem ze to swinstwo moze powodowac takie rozne zamety i zawieszki nastrojow.Moze powinnam zmienic faceta..

Gość vvvooop
Ale może to efekt tego że sekretnie zasmakowałam w dawaniu dzielnicowym menelom spod sklepu "U Ziutka". Wymykam się w nocy tam i sobie i im daję nieco radości a co gorsza uzalezniłam się od głębokiego anala gaśnicą pożyczoną od ekspedienta sklepowego.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci