Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martinezz

PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Planujemy rozpoczac wspolzycie z moja ukochana..Bedzie to nasz wpsolny i ogolny pierwszy raz:) O siebie sie nie boje..natomiast jak wejsc w nia zeby sprawic jej jak najmniej bolu....iii czy zawsze dochodzi do krwawienia?? Dziewczyny pomozcie:) chce zeby jej bylo dobrze:):)

nie zawsze jest krwawienie, badz delikatny i tolerancyjny a wszystko bedzie ok :)

tynka:) chodzi mi o to jak mam w nia wejsc?? wiem ze musze ja rozgrzac do czerownosci:) bedzie latwiej..:):) tylko to wejscieee.....;/

Gość aniulka 1234
Poduszka pod tyłek, szeroko nogi, a ty patrz gdzie celujesz i wceluj dobrze. Jak bardzo się będzie denerwowała to zrób jej rozluźniający masaż i użyj czegoś śliskiego, np oliwki czy durexa play, wtedy łatwiej wejdziesz i powinno być dobrze.

Gość LASKA NIEBIESKA
PIERWSZY RAZ MA TO DO SIEBIE ZE JEST kiepski,ale potem to juz jak w maslo WCHODZI KUTASEK; nasmaruj wacka wazelina by nie bolalo... a moze najpierw w cacao by sie laska przyzwyczaila do dawania dupci :-P

Gość a ja juz
pamietaj nie spiesz sie! i powodzenia

No dzieki dziewczyny:) postaram sie by bylo jak najlepiej:) i mam nadzieje ze nasz 1 raz bedzie wspanialy:) dzieki dzieki dzieki:)

Gość moze nie byc wspaniały
pierwszy raz moze w ogóle nie wyjśc ale powdzenia:)

no ja sie postaram by bylo dobrze:) jak juz mowilem o mnie si enie boje tylko o moja dziewczyne....chce zeby to dobrze wspominala:)