Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona69

MÓJ SYN-CHCE ZERWAĆ ZE SWOJĄ DZIEWCZYNĄ.....

Polecane posty

Gość iwona69

mój 18 letni syn chce zerwać swój 2 letni związek poniewaz jego dziewczyna jest dośc zaborcza,nie pozwala spotykać się z kolegami ,sprawdza go itp...ale ona ma rację bo boi się ze on tak jak jego koledzy zacznie PALIC(trawkę)...mój syn sie buntuje i chce z nią zerwać...przeżywam to ponieważ martwię się o nią i o niego....przywiązałam się do niej...miła dziewczyna...a może za bardzo się angażuję?

Gość iwona69
kto mi poradzi

Gość Bill Clinton
No weź go jeszcze na siłę z nią ożeń, to już bedzie kompletna kaplica :O

Gość alfredo di amore
1. za mocno sie angazujesz, to on z nia jest a nie Ty 2. nomalny facet potrzebuje nieco swobody i jesli jest tak jak piszesz to ja tez bym dlugo nie wytrzymal (ostatnio bylem z zaborcza kobieta na balu, po 2 godzinach myslalem ze wysiade psychicznie)

Gość Madcon
mamusiu ty sie lepiej nie wtrącaj

To Twojemu synowi ma byc dobrze z dziewczyna, to ze Ty ja lubisz ma małe znaczenie, chce zerwać niech zerwie jest jeszcze bardzo młody, a zaborczość w związku jest czyms okropnym :o

Gość iwona69
dzięki ale wiecie jak to jest...sama wychowuję 2 synów...ten jest starszy.wiem ze on ma nie za ciekawe towarzystwo,poza tym wszyscy dookoła palą trawe z tego co słyszę,nawet w szkole!!!boję się ze jak juz jej nie będzie przy nim to całkiem wpadnie...ona jakoś go trzymała

Gość Madcon
wszyscy tak wariują w tym wieku

Gość alfredo di amore
nic nie poradzisz mozesz go co najwyzej wyedukowac. skoro WSZYSCY pala nie ma szans zeby on nie palil. jest zbyt mlody zeby miec wystarczajaco silne przekonania, zeby odmowic. coz, skoro ma zle towarzystwo to sam jest menelem wiec chyba nie ma z czego robic tragedii ;)

Gość iwona69
jestem młodą kobietą,mam dobry kontakt z synami,jestem ich przyjaciółką i wiem że nie powinnam sie wtrącać ale syn ma chroniczne WZW B i jak jeszcze zacznie palić to tragedia

nie sadze ze dziewczyna ma taka władze nad twoim synem, bedzie chcial zapalić trawe to zapali jak jej nie bedzie, nie badz naiwna, to Ty musisz z synem duzo rozmawiać zeby taki numerów nie wywijał ;)

Gość alfredo di amore
addendum ;) takie teraz czasy ze w miejsce przemycanego kiedys cichcem browarka weszla trawka+browarek/wodeczka. mlodziez czerpie wzorce z idoli ze swiata filmu i muzyki, ja sluchalem roznych cpunow, ale wtedy na teledyskach nie pokazywali, nie lansowali jeszcze cpania. teraz zaciaganie sie trawka jest tematem filmow i teledyskow, wiec mlodziez kopiuje. zreszta marycha sieje takie samo spustoszenie co papierosy czy alko, a przyjemniej pachnie od fajek i nie powoduje agresora jak alko :)

Gość matka66
:D ja mam 3 synów 117, 18 i 18 i martwię się, bo nie interesują się dziewczynami najmłoszy tylko siłownią, jeden 18 tylko anime, drugi 18 siedzi w sieci tylko na militariach och!

Gość batalia baxis
iwona69 ..chyba czas zaczac sie przyzwyczajac..twoj syn jest jeszcze mlody i pewnie jeszcze nie raz rozstanie sie z dziewczyna....

Gość alfredo di amore
jesli chlopak ma WZW B i troche mysli no to spotkanie z kumplami nie musi od razu oznaczac jarania trawy. jesli mu odpowiednie rzeczy wbilas do glowy to wlasnie przyszla pora na to, zeby to wykorzystal w zyciu. a zakazy i nakazy juz niczego nie dadza. pozostaje zaufac i liczyc na jego rozsadek :)