Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27latminelo

mam 27 lat i nie moge spotkac faceta na cale zycie

Polecane posty

iście dziecinne wnioski tu padają :) normalnie nic nie wiecie o zyciu :)

Gość racja.....
w zyciu nie ma nic na zawsze zapamietaj to autorko poza tym ciesz sie ze w ogole masz mozliwosc poznawania ludzi bycia z kims nawet krotko takie jest zycie ludzie sie poznaja pozniej stw ze do siebie nie pasuja i ida dalej nie ma co plakac poza tym ja wierze ze kazdy znajdzie kogos dla siebie wczesniej czy pozniej 🖐️

Gość 27latminelo
Jestem zmeczona.Kilku facetow juz mnie zrobilo w konia i staram sie byc ostrozna. Czy kazdy trafia w koncu na 2 polowke? Nie sadze....

Gość racja.....
skoro takie masz podejscie to nigdy nikogo nie znajdziesz poza tym nie szukaj sam sie znajdzie jak bedziesz sie tylko na tym skupiac to nic z tego nie wyjdzie wiem cos o tym mialam w zyciu wiele syt kiedy mi na czyms zalezalo kiedy bardzo tego chcialam nigdy nie bylo a jak odpuscialm samo przyszlo:D

Gość 27latminelo
No wlasnie az tak wielu facetow w moim zyciu nie bylo.Trzy stale zwiazki,mi zalezalo i kiedy trzeci zwiazek sie rozlecial a ja gorzko plakalam ,ten 4 sam mnie znalazl w tlumie...kiedy ja juz nikogo nie szukalam i mialam wszystko gdzies. Tylko jak przezwyciezyc niewiare, zmeczenie? Nic mi sie juz nie chce..

Gość racja.....
daj spokoj musisz zaufac na nowo nie masz tak zle tylko plakalas...ja nie bede pisac co ze mna sie dzialo jak okazalo sie ze facet ma laske:O ale nie trace wiary wierze ze wszystko w zyciu ma swoj sens chociaz czasami go nie widzimy

Gość 27latminelo
moj ostatni facet zdradzil mnie z laska 8 lat mlodsza ode mnie ..coz...nadal sa razem i sie hajtaja!

Gość 27latminelo
ona 19 on 27..jak tu wierzyc...kurde no

faktycznie 27 lat to juz powoli dopada cie chyba demencja starcza.... :D kobieto.... co ty pleciesz... 27 lat... to wszystko co najlepsze przed toba.... a facet? po co ci? zebys potem tu pisala,ze poznalas faceta, a on cie zranil...? samotnosc tez jest ok:):):) czasami trzeba umiec sie pogodzic z rzeczywistoscia, a nie na sile ja zmieniac;):)

Gość 27latminelo
no wlasnie,moze lepiej bez faceta?

Gość racja.....
wiem co czujesz ja jak zobaczylam faceta ze swoja dziewczyna o ktorej nic nie wiedzialam to...myslalam ze ktos mnie bejsbolem w glowe walnal nie jadalm nie spalam wymioty skonczylo sie braniem lekow i seria zastzrykow nie tak dawno opisywaam to tutaj a najgorsz ew tym jest to ze pojechalam do niego do innego kraju i dlugo dochodzialm do siebie....teraz juz o tym nie mysle co ma wisiec nie utonie...witac tak mialo byc na sile go nie zatrzymam przy sobie ani Ty tamtego tez nie wybral i jeden i drugi niech im sie dobrze wiedzie ....wierze ze Ty tez spotkasz swoje szczescie:D

Gość 27latminelo
racja wspolczuje...ile masz lat? to dowod na to aby nigdy sie nie poswiecac dla faceta!

Gość racja.....
nic nie dzieje sie bez przyczyny... kiedys sama podziekujesz losowi ze tak sie potoczylo i bedziesz dziekowala temu facetowi ze Cie zostawil zobaczysz

Gość do Poznaniak.. 855
Poznaniak.. 855 powiem tak dziewczęta w 90% to niestety wasze za duże wymagania, w rodzinie miałem dwie takie , po 30 musiały zejść na ziemię i odrazu znalazły faceta na całe życie właśnie w tym tkwi problem, że tobie wydaje się, że możesz to zmienić, wasz problem jest taki, że im bliżej 30 kobieta ma mniejszy wybór facet coraz większy, za pare lat jak stracisz resztki adoratorów którymi teraz gardzisz inaczej zaśpiewasz Od facetow nie wymagam wiecej niz od siebie. Za wysokie? Widocznie w Polsce mamy kiepskich facetow. Zamiast schodzic na ziemie, poszukam senswonego obcokrajowwca, ktory nie bedzie uwazal, ze kobiety po 30 do niczego sie nie nadaja (aha nie mam jeszcze 30). Polacy nic soba nie przedstawiaja, a maja wymagania z kosmosu

Gość racja.....
mam 26 lat ..rzucilam prace i siedze teraz w Polsce usunelam sie bo nie moglamna nich patrzec jak go widzialam zaraz chcialo mi sie rzygac z nerwow:O ciagle sie zadreczalam co ona ma takiego czego ja nie mam itd itd wiec wiem jak to jest

Gość 27latminelo
moze kiedys bo teraz chetnie bym mu skopala dupe!!!

Gość 27latminelo
to tak jak ja zaczelam sobie wmawiac ze wybral mlodsza a ja stara rura

Gość racja.....
ja nie wiedzialam co on w niej widzi zadreczalam sie itd....myslalam nakrecalam sie wpadlam w depreche nie dbalam o siebie itd ale po co? jaki sens tego? przez kogos kto ma mnie w dupie? nie warto! ....na sile nic nie zrobimy ....trzeba czasami odpuscic:O czasami jak sobie to przypomne to sama siebie podziwiam ze tak potrafilam z dnia na dzien rzucic prace i wrocic tu ..ale to byly emocje :D wtedy nie moglamnawet na niego patrzec...

Gość onaaaaaa27
To powiem Wam, ze w Polsce ponad 26-letnie dziewczyny-single sa zalamane swoim wiekiem (\"no w koncu kazda kolezanka jest juz mezatka\" ), w Niemczech np. w tym wieku dziewczyny zaczynaja sie zastanawiac ze moze niedlugo trzeba sie bedzie ustatkowac :) Ja (juz prawie 28-latka) niedlugo wracam do Polski na stale i... chyba bede miala Wasz problem :) wrrrrr.... :)))))))))

Gość racja.....
dokladnie sama bylam za granica 4 lata tam jest inne podejscie a u nas mama babcia ciocie pytaja masz 26lat i jescze nic??????:O juz czas na ciebie itd

Gość onaaaaaa27
qrcze tez wkurza mnie to podejscie :) Ale powiem Wam, ze za kazdym razem bedac na urlpie w Polsce poznaje kogos i... faceci w naszym wieku to... ehhh czesto porazka :( P.S. Nie dbaja o siebie :( :( :(

Gość wrednaaaaaaaaaa
27lat minelo bylas z nima on cie zdradzil z taka gowniara?????? dziewczyno i za czym Ty placzesz?

Gość innaaa
faceci sa beznadziejni po co ci facet autorko? jak chcesz sie do kogos przytulic kupsobie misia :) seks? czasami lepiej jak sie go robi samemu:O

Gość racja.....
macie dziewczyny ode mnie na poprawe humoru:D http://www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf

Gość onaaaaaa27
jaki zdolowany ten \"przczolek\" hehe

Gość racja.....
to mi zawsze poprawia humor :D

Gość racja.....
najbardziej ta koncowka ...i cokolwiek kurwa bedzie sie dzialo ja to rowniez mam w dupie w dupie" zawsze na tym placze ze smiechu:D

Gość innaaa
jesteś moją idolką czemu?

w tym wieku ciężko poznać kogoś wartościowego, bo ci którzy potrafią stworzyć związek dawno już są porozchwytywani , a nieudacznicy życiowi którzy nie potrafia stworzyć zdrowych relacji z partnerka są wolni.