Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaaaaaaaaaaa

czy jestem za wysoka?????

Polecane posty

Gość zakompleksionaaaaaaaaaaa

:O:O:O mam 172cm nabawilam sie kompleksow z powodu wzrostu i nie wiem jak z nich wyjsc

Gość użrzóhch
nie jesteś za wysoka tylko obracasz sięśród karłów i przez to masz kompleksy mimo,ze to nie Ty powinnaś je mieć

Gość użrzóhch
sorry za literówkę

172cm i to jakiś problem ?? moim zdaniem jest OK i tak jesteś niższą odemnie no chyba że ze szpilkami poszalejesz :) wtedy ja bym sie czuł głupio

Gość megamega
ja mam 178 :) i nie mam kompleksu , ze jestem na wysoka:)

Gość 24 minelo
Kurwa, ile watkow jeszcze zalozysz?????????:O

Gość busiorek
ja mam 175 i w sumie chcialabym miec tyle co ty, ale na pewno nie mniej:)) wierz mi byc wysokim jest o lepiej niz byc niskim:)

Gość tez
ja jak widze te karlice z wysokimi afcetami tez nabawiam sie kompleksow

czy jestem za wysoka????? zakompleksionaaaaaaaaaaa mam 172cm Strasznie idiotyczne pytanie ? Dla kolesia pokroju naszego prezydenta bedzies zyrafa dla kolesia pokroju Prokopa bedzies liliputem wiec sama widzisz ...:O

Gość djksdjfksdjfkjs
nie jestes za wysoka;p ja mam 173 i tez mialam kompleksy :) ale sie z nich wyleczylam i teraz juz nie zamienilabym sie z nikim kto ma ok 160:P

Gość jestem ja -
prawda jest taka faceci sa niscy !!!!! ja mam 173 jak ubiore szpilki to jest 180..... a faceci teraz to liliputki :-) takich od 180 to trzeba niezle sie naszukac, młode pokolenie mnie nie interesuje bo to młode pokolenie to juz wysokie wiec wiecie kwestia opdejscia ale nie ma co z tego powodu w kompleksy wpadac sa powazniejsze problemy

Ja mam 170cm, i uwielbiam szpilki/obcasy 10-12 cm - mimo, że mam wnich 182 cm;) Mój Ukochany ma 185 wiec pasujemy. No ale tak naprawde, to teraz faceci to prawdziwe krasnale. Mało ktory ma wiecej niz 180cm.. przykład uczelnia- w grupie sami 165-175;/ a na palarni to samo.. Mało ktory facet jest ode mnie wyzszy. PORAŻKA.