Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maskopatol

problem z touchopadem - nie działa klikniecie uderzeniem...

Polecane posty

czy ktoś z was miał takie cos. touchpad normalnie działą, nie dziaął tylko uderzeneiw niego i musze korzystac z przyciskow. strasznie nie che oddawac do serwisu bo mi zabiora kompa na 3 tygodnie a to moje centrum dowodzenia wrzechswiatem :/ . moze to problem ustawien albo czegos? ktos wie o co chodzi?

Gość ja tez czekam ale pewnie
hm mi kiedys pomoglo mocniejsze uderzenie w touchpada, bo chyba cos sie przyblokowało :O

Gość napirek
może jakoś przestawiło się np szybkość reagowania go na stuknięcia ? jak masz na pasku zadań ikonetouchpada to kliknij aby otworzył się i tam sprawdż prędkość dwukrotnego kliknięcia czy szybko czy wolno tak jak chcesz może to :)

Gość ewrsgwc rewgf
dkladnie k samo mialam.poszukaj mojeo topicu tam mi ktos tak wytlumaczyl gdzie wejsc i co zrobic i pomoglo

Gość ewrsgwc rewgf
ok poczekaj pomysle gdzie to bylo daj mi chwile

Gość ewrsgwc rewgf
niestety nie wiem;/ ale wiem ze mozna to samemu zrobic nie trzeba oddawac do serwisu przynajmniej w moim wypadku.pozdrawiam i przepraszam za klopot(zrobilam nadzieje i nie znalazlam) moze wpisz w google?

szukalam po googlach jak moge. dzieki za dobre checi. a moze pamietasz czy to bylo odinstalowywanie i instalowanie nowych sterownikow czy cos innego?

Gość ewrsgwc rewgf
nic nie instlowalam.wystarczylo zaznaczyc cos;) bo sie odznaczylo, tylko tyle.zaznaczylam i dzialalo