Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinozmizi

glupie baby

Polecane posty

Gość malinozmizi

wierzycie chlopom a oni was nabijaja w butelke ale wy tego chcecie jakie to rzalosne .kochani mezusiowie i tatusiowie a lataja po panienkach .............a wy z walkami na glowie gotujecie obiad

Gość piszesz z wlasnego
doswiadczenia?😴

Gość gfdgfdfds
Ty kogoś będziesz wyzywać od głupich bab? To najpierw radze popracować nad interpunkcją i ortografią, bo role mogą sie zamienić:)

Gość daria z poznania
Pewnie jakis idiota to napisal, ale ja podzielam jego zdanie. Mezczyzni (wszyscy) zdradzaja. Predzej czy pozniej.

tak to prawda, wszyscy faceci są tacy sami, i nie ma co się czepiać ortografii czy wielkości liter, tylko zaakceptować pewne fakty.

Gość joozio
tak samo jak kobiety zdradzaja i wszystkie sa takie same. poknijcie sie w czolo i nastepnym razem szukajcie faceta nie wsrod osiedlowych herosow

Gość kierownica123
ak ja tez sie zgadzam, a faceci zdradzaja nie za ortografie czy interounkcję ale dlatego ze tacy własnie są oni....tacy oni są

Gość daria z poznania
pozniej siedza i szukaja mlodych studentek na czatach, portalach randkowych i opowiadaja jak to zony ich nie kochaja, czuja sie samotni. zalosni

Gość malinozmizi
jestem kobieta ,kobieta z duzym doswiadczeniem w zwiazkach damsko-meskich,i jest mi poprostu wielu z was szkoda .a le wy boicie sie prawdy prawda koli w oczy..........

Gość daria z poznania
Ale my (przynajmniej ja ) wiem o tym, ze tak jest.

malinozmizi to że jakiś ciebie zdradził nie znaczy że wszyscy tacy są

Gość gfdgfdfds
Dobrze, dobrze...wszyscy faceci to świnie, a każda kobieta to materialistka Ja tam żyje prawie 36 lat, a nie zdarzyło mi się i nie zdarzy, abym zdradził. Już prędzej kobiety zdradzają, mimo, ze to facetom przylepia sie taka a nie inna etykietke:O

Gość joozio
a glupie baby jezdza na wakacje i zdradzaja z miejscowymi, spojzcie na siebie. jakiego chlopa wybralyscie takiego macie.

Gość joozio
gdy baba jest zdradzana trabi wszystkim naokolo, gdy facet chce to ukryc. i stad roznice w stereotypach

Gość gfdgfdfds
levviatan, lepiej zostawic to kółeczko wzajemnej adoracji, niech sie rozkoszuja tym, jakie sa nieszczesliwe, jacy to my jestesmy podli, a one cudowne...

Gość daria z poznania
Bo tak naprawde nie zdradzaja tylko brzydcy faceci, z kompleksami, co znalezli jedna kobiete na cale zycie. a ona zdradza go, bo nie moze dluzej z nim zyc.

Gość joozio
pocieszaj sie daria, masz brzydkiego i cie zdradza.. i tyle

Gość malinozmizi
dlaczego w naszym kraju i nie tylko pracuje tyle dziewczyn w agencjach i nie talko,ostatnio odkrylam ze moja kolezanka tez w taki sposob zarabia ..nie ona pierwsza i nie ostatnia ...

Gość daria z poznania
No wlasnie mam brzydkiego okropnego i mnie nie zdradza.

Gość joozio
dlaczego kobiety musza miec wytluaczenie swoich czynow a faceci to dranie, niezaleznie jakby sie tlumaczyli. bo kobiety stosuja metode kalego. tak np. robi daria.

Gość joozio
cytuje: "daria z poznania Pewnie jakis idiota to napisal, ale ja podzielam jego zdanie. Mezczyzni (wszyscy) zdradzaja. Predzej czy pozniej." "..nie zdradzaja tylko brzydcy faceci, z kompleksami,.." pokazuje to tylko twoja pustke. ja bym na miejscu twego chlopa znalazl sobie inna.

Gość joozio
a pozniej byssie dziwila czemu zdradza. odpowiedz prosta - bo ma glupia pusta zone, ktora go nie docenia

Gość daria z poznania
No ja mam nadzieje, ze sobie znajdzie i to szybko. Nie bede musiala wtedy z nim zrywac

Gość malinozmizi
wy niczego nie rozumiecie

Gość joozio
czyli jak w temacie - glupie baby

Gość malinozmizi
t chodzi o to ze zaden z was nie chodzi do burdelu i nie placi za uslugi seksualne to dlaczego tyle dziewczyn tak pracuje???????????????????:::::i ci przystojni i ci brzydcy wszyscy chodza po panienkach tylko ci co maja wiecej kasy czesciej a ci co mniej rzadziej.........................

faceci zdradzaja tak samo jak i kobiety.. w koncu facet z kims zdradzic musi a nie sadze zeby zdradzal kobiete z facetem

Gość gotująca obiad w wałkach
w wałkach na głowie gotujecie obiad :D perełka na Kafeterii Ja pierdzieelę hahahahahhahahahahahahaaha

Gość joozio
i znowu generalizowanie. tak samo moglbym powiedziec, ze wyjazd samotny na wakacje kobiety to jak wizyta w burdelu. ja jestem hmmm, przysojniejszy nz brzydszy powiedzmy bo wiadomo, ze to kwestia gustu. mi moja kobieta wystarcza. mimo, ze okazji mam wiele, i nawet placic bym nie musial. skoro wybieracie facetow co chodza do burdelow to wasza sprawa. w 90% przy wyborze faceta wiecie czego mozecie sie spodziewac tylko same sie oszukujecie