Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie paker

Jacy wam się faceci podobają

Polecane posty

Gość jeszcze nie paker

Jakich facetów lubicie bardziej, chuderlawych, umięśnionych, a może typ misiów? Która grupa ma u Ciebie największe szanse.

Gość dryse
patzre raczej na charakter niz na wyglad ale jeszcze zadem misio mi nie spodobał sie nawetjesli miał fajny charakter wiec chyba tacy odpadaja. terazmi sie podoba facet taki o normalnej budowie ciała, nie za gruby nie za chudy a w sam raz:) a bicepsik mogłby jakis tam byc bo sama mam za duzy jak na dziewczyne...;P

Gość Kocie Oczko
blondyn z niebieskimi oczami obojętnie czy misio czy chudy:D

Gość wysoki reszta bez znaczenia

Gość a mi się podobają
bruneci z klasą i kasą:P

Gość vulimia
Ok. 175-180 wzrostu, ciemna karnacja i włosy, brązowe oczy, brunet. Szczupły ale tak w miarę ładnie zbudowany :)

Gość odlatuje przy
facetach inteligentnych ,starszych ode mnie, z doswiadczeniem , nie musi byc ani umięsniony ani piekny , jak mnie oczaruje swoją gadką gotowa jestem oddac mu się bez pamięci brak podejscia mlodych chlopakow do kobiet jest odrazający dla mnie ,nikt nie potrafi teraz tak traktowac kobiety jak faceci od 35 w gore - sprawdzone nie raz te chloptasie przed 30tką myslą ze jak przypakują i sie wyzelują to zdobędą kazdą ,szkoda ze brak i m polotu i fantazji jaką mają prawdziwi faceci

Gość kasssija
napewno nie miski:(

Gość mozart
facet nie musi być przystojny wystarczy że ma dobre serce i nie olewa swojej kobiety.

Gość odlatuje przy
ONE22 ;)

Gość justna borek
moj typ 1.misio :) 2. Blondyn 3. Koniecznie z łancuszkiem na szyi (baardzo podnieca , nie wiem czemu) 4. niebieskie oczy 5. Silny 6. Opiekunczy ciepły, uczciwy wierny :)

Gość odlatuje przy
justna borek ile masz lat dziecko ?

nogi mi sie uginaja gdy widze faceta z duzymi brazowymi oczyskami o ciemnych wlosach i normalnie zbudowanego bez brzuszka:) normalnie mniam mniam

Gość rozmarzona ...
mój ideał: - inteligentny - wrażliwy - wysoki - blondyn - niebiskie oczy - ładne dłonie - zapach dobrych perfum zmieszany z zapachem skóry mmmmmm - ciepły mmmmrrrauuuuu! ;)

Inteligentnych, kreatywnych, sympatycznych i zjadliwie ironicznych, kiedy trzeba. A jesli chodzi o wyglad :P to niskich, zdrowo umiesnionych (ale nie odzywek, tylko sztuk walki i rabania drzewa :P), dlugowlosych :D :D :D

Gość dfgdfgsdg
no a co myslicie jesli jestem wysoki 195wzrostu brozowe oczy, czarne włosy, normalna budowa ciała nie za chudy i i nie gruby tylko sam raz, smiały,wyksztalcenie wyzsze,normalnie ubieram, nie lubie dziwki tylko normalną ale mam brzydki ryj ?? niestety!!!!

Gość dfgdfgsdg
i co byscie wybrali? napewno ładnego faceta

Gość mariolkakrejzolka
dobrze zbudowany,meski, nie gruby, nie chudy, umiesniony, ale ze to tak nazwe, miesnie nie musza byc zbyt widoczne jak u modeli, wysoki, krotko sciety badz łysy

z charakterem i taki w którego ramionach można odpłynąć ;)

Mi się bardziej podpbają kobiety. Od mężczyzn oczywiście.

Gość odlatuje przy
dfgdfgsdg nie sądze bys byl brzydszy od goscia z ktorym kiedys bylam facet mial twarz delikatnie mowiąc trupią :D ale mmial w sobie cos takiego ze nie potrafilam sie mu oprzec facet musi miec ciekawe wnętrze reszta nie jest az taka wazna to tylko malolaty bedą wymienialy jaki to cycus glancus musi byc koles prawdziwy facet zachwyca swoją osobowoscia, fantazją...