Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhg

potrzebuje waszej pomocy!! kto pomoze?

Polecane posty

Gość dfhg

chciałabym napisac do mojego faceta którka,rymowanke,lub wiersz,"cytat""złota myśl" chodzi mi o to ze dawno sie nie widzielismy niby wszystko jst ok miedzy nami ale czuje ze sie oddalamy...nie widziałam go juz od tyg.i zle mi z tym i potrzebuje napisac mu cos w tym stylu.ze oddalamy sie od siebie,ze traci mnie,,no pomózcie cos wymyslec ;)

Gość dfhg

Gość anka1-1
jak mijajace sie pociagi tak i my szukamy swych drog moze na malej stacyjce nasze drogi spotkaja sie znow? cos takiego?/

Gość dfhg
no własnie szukałam i nic. wszystkie takie oklepane ze hej..albo o nieszczesliwej miłosci

Gość dfhg
fajny no ale to jest o tym ze oni sie roztali i ona ma nadzieje ze kiedys sie spotkaja znowu..a ja z nim jestem tylko jakos tak boje sie ze to sie rozpadnie jak nie bedziemy sie czesciej spotykac..

Gość moze byc i to
To, że ciebie nie ma To wielka strata Powiedz, powiedz gdzie jesteś Powiedz gdzie jesteś, jesteś Pomyśl kto nadaje, podaje Kto kamufluje, zagłusza, sprzedaje Wykręca z kłamstwem na ustach Podjudza, podkręca Wolność jak dziwka stoi pod murem Ręka skurwysyna w łeb pakuje kulę Zagłusza , decyduje Na niewinność pluje Tego który zmieniać chce ciągle ktoś katuje Zadręcza, ściąga w dół Molestuje Powiedz gdzie jesteś ????? Jeszcze dodaj godzine i miejsce.

Gość moze byc i to
sory, bez tej glupiej zwrotki

Gość dfhg
a to podoba wam sie? Różne samotości Przyszedłem ci podziękować za samotności różne za taką gdy nie ma nikogo lub gdy się razem płacze i taką że niby dobrze ale zupełnie inaczej za najbliższą kiedy nic nie wiadomo i taką że wiem po cichu ale nie powiem nikomu za taką kiedy się kocha i taką kiedy się wierzy że szczęście się połamało bo mnie się nie należy jest samotnością wiadomość list dworzec pusty milczenie pieniądz genialnie chory minuty jak ciężkie kamienie czas zawsze szczery bo każe iść dalej i prędzej mogą być nawet nią włosy których dotknęły ręce są samotności różne na ziemi w piekle w niebie tak rozmaite że jedna ta co prowadzi do Ciebie Jan Twardowski

Gość niewidoczny i dzisaj zagladnal
Czuję do ciebie tak wiele, czuję coś tak bardzo, a ciebie mi brak, mój skarbie, jak jesteś przy mnie to szczęście jest blisko, na wyciągnięcie dłoni, lecz gdy nasze dłonie się oddalają to ja twój kwiatek wiednę i czuję się smutna, taki kwiatuszek jak ja chce kwitnąć dla tego jedynego i przy nim rozkwitać, jesteś moim Słońcem, bez którego nie rozkwitnę, więc nie pozwól, aby twój kwiatek uschnął z braku miłości do Słońca, którym jesteś, byłeś i będziesz.. Sam to naskrobałem, nie wiem czy ci podejdzie.. Pozdrawiam i życzę powodzenia..

Gość dfhg
dziekuje piekne to naprawde;)

Bez twojej pomocy bym tego nie stworzył ;) Twoja początkowa wypowiedź wystarczyła :)

Gość dfhg
a to ?nie za mocne?? WYBÓR? Mogę zostać,lub odejść Wybór przecież Mam Gdy odejdę-w rozpaczy zamknę swój świat Gdy zostanę-w tęsknocie będę tkwić Co Mi po takim wyborze? Który i tak nie daje NIC....

Gość lorii
poeta ale głowa nie ta:-P

a nie mozesz normalnie mu tego powiedziec:o facet nie załapie przenosni:o kobiety lubia sobie komplikowac zycie🖐️ potem zalozysz topik ze facet olał cie kiedy chcialas z nim porozmawiac🖐️

Gość dfhg
moge ale powei mizebym nie dramatyzowała..jestesmy ze soba 3 lat i czuje ze zamniast coraz blizej to jestesmy coraz dalej od siebie.. a to boli

Zdecydowanie za mocne, świadczyło by o tym, że jesteś trochę obojętna w stosunku do niego.. Ale to tylko moje zdanie..

Gość obojetna co ty
a co ma robic wg ciebie ..

Mi chodziło o to co pytała, czy nie za mocne rozumiesz..

Gość obojetna co ty
sory za duzo watkow i nowosci na raz glowa mnie boli