Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_

Którego wybrać? Pomóżcie...

Polecane posty

Gość wkurzona_

Jestem w dość mało komfortowej sytuacji... Otóż jest 2-ch facetów w moim życiu. Jeden jest ustawionym dyrektorem poważnej firmy , jest bardzo przystojny ,dość bogaty ,miły , bardzo mnie szanuje , jest szarmancki i wogóle same zalety.. Drugi natomiast ma własne gospodarstwo agroturystyczne,mieszka na niewielkiej wsi takiej gdzie latem jest mnóstwo turystów i jest przeciwieństwem tego pierwszego... no może nie zupelnie ale w pewnym sensie... Również jest miły , kocha mnie i ogólnie jest przystojniejszy od tego pierwszego , jest bardziej spontaniczny , taki balangowicz , nie przejmuje sie jutrem , można powiedzieć że żyje chwilą... Ale jest pewien problem : ten drugi jest jakby to określić "bardziej problemowy" ,kiedy był nastolatkiem miał problemy z prawem , nie były to jakieś rozboje czy coś ot takie sobie małe przestępstwa jak naprzykład zdemolowanie śmietników...Poza tym miał kiedyś problemy z alkoholem... Ogólnie kocham tego drugiego , coś mnie w nim bardzo urzeka , poprostu kręci mnie... Ale znowu ten pierwszy jest lepszym materiałem na męża , jest bardziej odpowiedzialny itp. Na którego się zdecydować??

Gość na tego ktorego kochasz

zadnego nie kochasz. kochasz siebie, dlatego masz dylemat: z ktorym bardziej oplaca sie byc. jak dla mnie prowo. -10/10.

Twoja zycie twój wybor..nic ci to nie da ze ci kos napisze którego by wybrał bo i tak zrobisz jak bedziesz chciała. zreszta nikt tej decyzji za ciebie nie podejmie.

Gość ciekawa ewa
ja bym wziela tego pierwszego,jak drugi miał problem z alkoholem to moze znowu zaczac

co wy z tym tego bym wziela, tego bym nie wziela. a co to, towar na wystawie? :-o

Gość wkurzona_
Właśnie tego się troche boję bo alkoholikiem nie można przestać być od tak... Ale on mówi że nie pije od 4 lat i że nigdy więcej do tego nie wróci.. I to nie jest tak że jestem egoistką .. potrzebuje rady bo jestem młoda i nie znam się jeszcze na życiu tak jak niektórzy z was...Najgorsze jest to że Marcin jest trochę jak dziecko , lubi szlajać się z kumplami , jest jakby takim wolnym ptakiem , a nie wiem czy ktoś taki nadaje się na męża i czy kiedykolwiek się ustatkuje...

Gość wkurzona_
Ej , ja naprawde potzrbuje czyjejś rady... Pomóżcie ... :/

Gość wkurzona_
hej jest tu ktoś kto mi pomoże?? prosze was , naprawde mam problem a nie mam się kogo poradzić... :/

Gość fotomontasz
najelpiej zadnego bo obu skrzywidzisz 🖐️