Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajnikowa dziewucha

jajniki mi napieprzają i brzuch jak balon i tak od 2tyg

Polecane posty

Gość jajnikowa dziewucha

a okresu brak, zaznaczam żeby nie pisac bzdur bo to nie ciąża, co to może być, czy któraś też tak miała???

Gość Ale to serio moze
byc ciąza..

Gość a ja mam 10
moze jakies zapalenie przydatków? konieznie do lekarza

Gość jajnikowa dziewucha
ale do ciąży chyba seks musi być co nie? bez zabezpieczenia albo z marnym w dodatku

Gość lfhalgshlasgh
to nowotwór jajnika,masz 4 dni życia,lepiej spędź je miło,mozesz wpasc do mnie na bzykanko ale wtedy juz ci zostanie 1 dzien zycia no ale warto

Gość jajnikowa dziewucha
to nie jest jakiś silny ból połączony z gorączką, więc nie sądzę zeby to było zapalenie przydatków, kurcze tylko jakies takie dziwne rzeczy i jeszcze w dodatku boli mnie co jakiś czas odbyt, a okres już powinnam mieć kilka dni temu, piersi też jak balony...jedyny plus hehe

Gość jajnikowa dziewucha
lfkkajfkajjf czy jakoś tak - dziękuję nie skorzystam

Gość barwy szczęścia
od tygodnia cię boli i nie poszłaś do lekarza????

Gość jajnikowa dziewucha
barwy szczęścia - bo to nie jest taki ból nie do wytrzymania, po drugie ciągle myslałam ze to tak właśnie przed okresem, a po trzecie przeciez długo sie czeka z rejestracją u gina.......te piersi i to wszystko to tak jakby pms ale kurcze takie długia, a do tego jeszcze ten odbyt, ktory i tak mnie zawsze boli przed i w trakcie @ kurde coś mi chodzi po głowie ze to może być endometrioza

Gość a ja mam 10
słuchaj, ale ciąża na 100% wykluczona, tak?

Gość jajnikowa dziewucha
na stówę to nie ciąża!!!!!:) takie klucie w jajnikach jakby wbijanie szpilek:(:( niezbyt silne ale nieprzyjemne, brak @ a pms jak cholera, zawsze pms był dlugi, mi tam nigdy nie chodziło wszyskto jak w zegarku......kurde miałam usg dopochwowe kiedyś i gina powiedziała ze endometrium ok, ale czy to wyklucza całkowicie endometriozę??

Gość barwy szczęścia
tu nie ma co czekać, tylko do lekarza leciec, bo 2 tygodniowy ból to nie jest normalny. W najlepszym wypadku to zapalenie przydatków i konieczne antybiotyki a w najgorszym ciąża pozamaciczna i może olbrzymie powikłania. Więc nie zasłaniaj sie kolejką, tylko do prywatnego za 50 zł albo chociaz jakieś USG. Ja poważnie mówię, ze sprawami kobiecymi nie ma żartów. A endometrioza to w macicy a nie w jajnikach tak gwoli ścisłości

Gość a ja mam 10
pisała przeciez, ze nie jest w ciazy, to skad ciąża pozamaciczna, juz nie wkręcaj jej

dziewczyno ; na kafe nie przesiadują specjaliści co jeszcze mogą za pomocą twoich postów sprawdzić stan jajników, zrobić cytologię i usg i jeszcze morfologię i dać znieczulenie. Naprawdę warto iść teraz do lekarza, 50 zł może , i nie będziesz się męczyć

Gość gość
Heeeeejjj. Wie ktos? Ostatnio mam zwiekszony apetyt,brzuch wiekszy mdlosci to juz tak od 3tygodni bodajze... Mam _16lat prosze nie piszcie ze to ciaza... Miesiaczki brak..