Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggdfsf

Czy to możliwe?? POMOCY

Polecane posty

Gość gggggdfsf

Ostatni okres dostałam miesiac temu, 1 raz zdarzyło mi się kochać bez prezerwatywy, ale moj chłopak wyjał po paru "ruchach". Od 3 dni caly dzien odbija mi sie po gołąbkach i kebabie:( Czuje je caly czas. Czy to mozliwe aby to byla oznaka ciazy?? Mam 22 lata i bardzo si boje:(

Gość mloda...
przez to ze sie schizujesz spoznia Ci sie okres :) tez tak mialam :)

Gość ktoooosia
Najlepiej idź do lekarza....bawisz się w zgaduj zgadule może niepotrzebnie

Gość desi_91
Raczej mało prawdopodobne ostatnio też miałam takie głupie myśli i przez to spozniał mi się okres. :)

Gość doditka
zrób test, nie ma co wykluczac ciąży, ile razy to powtarzam_ PLEMNIKI POJAWIAJA sie juz w sluzie mezczyzny przed zblizeniem, ale moze tobie sie uda nie byc. Idz do lekarza-on Ci powie, a wiesz mi nie raz odbija sie po jedzeniu kupe czasu :)

Gość gggggdfsf
Jutro powinnam dostac okres:( a dzis czuje sie kiepsko;( jakby przeziebienie, odrzuca mnie od papierosow;( o boze;( bardzo sie boje;((((

Gość za wczesnie......
to moze pojdz do apteki na test? no chyb, ze chcesz, zebysmy ci wywrozyly...

Gość gggggdfsf
zle sie czuje.. :( a apteka za daleko:( najwczesniej kupię w poniedzialek:( zreszta okres mam dostac jutro:( miesiac temu dostalam okres co do dnia, tyle ze byl skapy i trwal 3 dni:( ale jak dostalam okres wtedy regularnie, mimo ze byl krotki to chyba powinno byc ok? W dodatku dzien przed okresem- mam sluz.. :( a to dobrze czy zle?:(

Gość gggggdfsf
Mam 22 lata a tak panikuje :( jak gowniara:(

to jest albo prowokacja albo jak na 22 lata to ty jestes naprawde tepa :/ jestes przed okresem, chlopak nie zakonczył w Tobie piszesz o jakims odbijaniu.. Boze zlituj sie :/ powiedz mi jak niby mialabys zajsc w ciaze bo nie bardzo rozumiem? masz sluz.. no i co z tego, ja mam sluz przez calutki cykl.. sa kobiety ktore przed okresem sluzu nie maja sa tez takie ktore maja.. masz 22 i nie wiesz jak funkcjonuje twoj organizm?

Gość gggggdfsf
To nie jest prowokacja, odkad zaczelam wspolzyc, 3 lata temu- zawsze sie zabezpieczalam. Zdarzylo sie raz ze sie nie zabezpieczylismy, mnie ponioslo.. zapomnialam o calym swiecie no a teraz panikuje. Nie wiem jakie sa objawy ciazy:/ nigdy na ten temat nie czytalam bo bylam rozsadna! Zabezpieczalam sie. Jutro powinnam dostac okres, a czuje sie dziwnie. Zjem cos- a pozniej odbija mi sie tym caly dzien.. mam dziwny posmak w ustach. Nie wiem czy to moze byc objaw, czy po prostu SCHIZUJE.

jakbys byla rozsadna to bys miala wiedze.. bo wiedze trzeba miec jezeli zaczyna sie wspolzycie a i to nie sa zadne objawy ciazy :/ odbijanie hehe dobre :P a jaki masz posmak jesli moge wiedziec?

Gość za wczesnie......
Lady, juz cie lubie :D