Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahanociekwek..

MOJ CHŁOPAK MNIE ZEPSUŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ahanociekwek..

zwalił mi charakter. :( wiedziałam o tym, ale nie myślalam, że jest aż tak źle. On jest strasznie zazdrosy, zaborczy, nie raz go zostawiałąm z tego powodu ale jesteśmy razem 3 lata. On bezemnie nie spotyka się z innymi dziewczynami, jest w szkole w ktorej też jest ich niewiele. A teraz jest u kuzynki swojego kolegi z nim, bo jego kumpel pojechał naprawić jej komputer, A JA TU WARIUJE.! JESTEM CHYBA BARDZIEJ ZAZDROSNA NA NIEGO.! nie daje mi do tego powodów, w ogóle. Zapytałam nawet czy jest ładna, napisał że średnia:O a co jeśli się na nią patrzy, jesli mu się podoba ; (((( jestem jakaś psychiczna teraz.! stałam sie taka jak on był kiedys.

Gość ahanociekwek..
i chciałam dodać, że nie mam żadnych kompleksów. jestem atrakcyjna , on jest przy mnie brzydki(chociaż nie jest ) . wiec nie wiem czemu sie taka zrobiłam:(

ahanociekwek.. facet zawsze będzie oglądał się za innymi kobietami ale jeśli tylko na nie patrzy to nie masz czego się obawiać :)

Gość ahanociekwek..
tyle że on jest jakimś innym gatunkiem, ma obsesje na moim punkcie i nawet nie spojrzy na inną. Nawet jego koledzy mi to mowili ;/ ale może to nie do konca prawda, a ja jestem teraz tak zazdrosna, że bym sie wściekła nawet jakby patrzył na inną

Gość ahanociekwek..

Gość ahanociekwek..