Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona_

Którego wybrać? Pomóżcie...

Polecane posty

Gość wkurzona_

wkurzona_ Jestem w dość mało komfortowej sytuacji... Otóż jest 2-ch facetów w moim życiu. Jeden jest ustawionym dyrektorem poważnej firmy , jest bardzo przystojny ,dość bogaty ,miły , bardzo mnie szanuje , jest szarmancki i wogóle same zalety.. Drugi natomiast ma własne gospodarstwo agroturystyczne,mieszka na niewielkiej wsi takiej gdzie latem jest mnóstwo turystów i jest przeciwieństwem tego pierwszego... no może nie zupelnie ale w pewnym sensie... Również jest miły , kocha mnie i ogólnie jest przystojniejszy od tego pierwszego , jest bardziej spontaniczny , taki balangowicz , nie przejmuje sie jutrem , można powiedzieć że żyje chwilą... Ale jest pewien problem : ten drugi jest jakby to określić "bardziej problemowy" ,kiedy był nastolatkiem miał problemy z prawem , nie były to jakieś rozboje czy coś ot takie sobie małe przestępstwa jak naprzykład zdemolowanie śmietników...Poza tym miał kiedyś problemy z alkoholem... Ogólnie kocham tego drugiego , coś mnie w nim bardzo urzeka , poprostu kręci mnie... Ale znowu ten pierwszy jest lepszym materiałem na męża , jest bardziej odpowiedzialny itp. Na którego się zdecydować??

Pierwszy jest wytworem twojej fantazji, a drugi to mąż koleżanki ładniejszej od ciebie :D

Gość kieddy to bbylo
niezly dylemat :D jako ze interesuje sie turystyka wybralabym tego drugiego, chociaz nad tym pierwszym tez bym dlugo myslala :P

Gość wkurzona_
widze że tu też nikt mi nie pomoze... Widocznie ograniczeni jesteście :/ Ale jak pojawiaja sie tematy typu : "przypalilam zupe co robić" to odpowiedzi jest 133254... :/

Gość blllllleeeee
Fajnie masz... na mnie nawet bezdomny pies nie spojrzy tylko przejdzie albo osika...;P

Gość przerwa miedzy oczami
Ja bym wybrała tego drugiego... lubie takie niespokojne duchy...:P

Gość do autorkiiiii
no dziewczyno dziwisz się że ludzie sobie jaja robia z tego co napisałas, ale sama jestes winna. Bo nikt poważny nie pyta się na forum ludzi by mu doradzili w wyborze życiowego partnera. Skąd my mamy wiedzieć jakie oni maja charaktery, jak się zachowują w określonych sytuacjach, dziewczyno pomyśl troszeczke!! tym samym masz odpowiedz dlaczego 1332974 osob odpiwe co zrobic gdy sie zupa przypali. A tak ogólnie uważam że to jest albo prowokacja a jeslinie to pisze to osoba nierozsadna emocjonalnie.