Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hoinjpdew

czemu ta sie dzieje ... ?

Polecane posty

Gość hoinjpdew

Zyjesz sobie, obok 2 os., ejstescie ze soba blisko. Po czym jedna z tych os. robi duzo roznych "rzeczy" , ktore ta druga rania, i zawsze star sie obkrecic kota ogonem ... ta pierwsza, gania za nia, ja glupia, jest wporzadku. Potem jednak, jest dobrze, ale tej 2 zdazylo sie polelnic, 2 bledy, ktore zabolaly te os.ktora ranila, wczesniej przez prawie caly czas. Teraz za te 2 bedy uwazana jest ta os. zaglupia ... choc doslownie tak byc nie musi . A moze ejst ale z powodu tego, ze zmaiast wczesniej zdostawic to wszytsko w pizdu, uganiala sie za tym co kocha, a teraz ten uwaza, ze ma doczynienia, z totalna kmaczucha:(... "ty tez jestes fajna, ale jescze glupiutka" ;] to ja na to: "prawdziwym bledem jest go nie naprawic.Podobno glupi trwa w bledzie.Ten, co popełnił błąd, nie powinien upada na duchu, bo i błędy pomagają do zdrowia duszy."wiec nie pozwole by ten blad czynil mnie osoba glupia. Nie wiem, czy bylo to dla niego zrozumiale ... On:"o ja hehe" 4 lata , w gowno o sobie czlowiek wie...

Gość nic nie zrozumialam
z tego co napisalas :)

Gość deperelek malutki
lecz sie :P

Gość łobzoiuuuu
naucz sie pisac o

Gość hoinjpdew
dobra, nie wazne, juz , tak napisalam, z nudow ... fakt pogmatwane, zlewa mi sie kalwiatura, odloze juz piwo;/ mysle, z ejestem zdrowa polacy i ich wyrozumialosc ...

Gość podstawowe pytanie
:O a nie prśSciej by było opisać problem pisząc o sobie w pierwszej osobie?

Gość podstawowe pytanie
"o ja hehe" wymiata;)

Gość hoinjpdew
moze i porsciej, ale ja dzis juz nic nie wiem :( jestem w dolku, nit nie rozumie, itp., czy wy nie macie takich dni ??? tak moj chlopka, ejst bardzo wymowny ... kiedys bylo nawet tak. "kochanie mam problem..." On: "jebac to " ;]

Gość hoinjpdew
"o ja heh" -zawsze tak jest gdy czegos nie zrozumie,(zastanwiam sie w tedy czy naparwde ejst taki plytki, czy po porstu nie wiedzila co napisac ... ;]

Gość podstawowe pytanie
tak moj chlopka, ejst bardzo wymowny ... kiedys bylo nawet tak. "kochanie mam problem..." On: "j**ac to " ;] Ty weź go rzuć zanim spadną na Ciebie prawdziwe problemy...bo z takim wsparciem daleko nie zajedziesz... p.s.nie to żebym twierdziła że Twoje problemy nie są prawdziwe ale dopóki człowiek jest zdrowy,ma 2 ręce,2 nogi,rak go nie zżera i w ogóle wszystko ok to z każdym problemem sobie poradzi.

Gość hoinjpdew
wiem , ale w tym problem, ze ja nie potrafie go zosatwic ;/ bez niego jest tragicznie , z nim czasem tez nie za dobrze.., ale kazdy ma jakeisproblemy, ktore sie da naparwic. Ja zwariowalam, mzoe zbyt duzo sie dzieje i mam za duzo mysli w glowie, przez co wariuje. Ale Twierdze i czuje ze go kocham, choc wiem, ze on wiele zlego tez zrobil. Kurdze, sorry, mam oropne di oststnio, moz enie powinnam tu pisac;/ myslicie sobie, z emacie do czynienia psychopatka