Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bity syn

Ojciec mnie bije

Polecane posty

Gość Bity syn

Za każdym razem jak powiem coś głupiego, dostaje od niego w twarz ostatnio dostałem z pięści bo usłyszał ode mnie że jestem aseksualny i powiedział mi że to nie jest zachowanie prawdziwego mężczyzny. Mam 18lat, jestem w trakcie nauki. Moja mama nie żyje już od roku. W każdym bądź razie, mógłbym zamieszkac na jakiś czas u swoich dziadków, ale wstydze się idź z tym problemem do kogoś ze swojej rodziny.

Gość to sie nie wstydz tylko ucieka
j czym predzej chlopie

Gość deperelek malutki
oddaj mu ,chyba masz troche siły? Niechh sobie nie mysli ze jest panem i władcą :P

Gość deperelek malutki
brawo :) a wlasciwie po co ojcu mowisz ze jestes aseksualny? masz jakis problem ?

Gość Bity syn
Mam odrobine siły, ale ze względu że to ojciec to nie chce go bic. Co do wstydu? To co ja powiem w rodzinie? Nie rozumiem jak można kogoś bic swoje dziecko tylko dla tego że chciało powiedziec prawde, z resztą zawsze od niego obrywałem od dziecka.

Czemu nie dasz w mordę ojcu i nie powiesz, ze tak się zachowuje prawdziwy mężczyzna? Moze faktycznie jesteś ciotą i ojca boli serce jak na ciebie patrzy?

Gość deperelek malutki
strzel mu ze dwa razy :) stary sie ucieszy ze wkoncu zmezniales :)

Gość Bity syn
Rozumiem przez to że on ma prawo mnie uderzyc za każdym razem kiedy tylko ze chce? Słyszał ktoś o takim zdaniu przykazaniu czcij ojca swego i matke swoją, raz mu oddałem to prawie by mnie na zbity pysk z domu wyrzucił i musiałem go na kolanach przepraszac.

Gość podstawowe pytanie
Nie bij ojca bo nie poczujesz się po tym lepiej...Dużo Ci jeszcze nauki zostało?Może udałoby się nie wtajemniczać dziadków w problem jeśli nie chcesz,powiedz po prostu że nie możecie się z ojcem dogadać i tyle.Trzymam kciuki żeby Ci się jakoś ułożyło.Trzymaj się!

Gość normalnie czarna dupa
i tak wyrastaja degeneraci :o jak mozna ojca uderzyc :o :o 😠

Gość Bity syn
jeszcze nie wiele, ten semestr drugiej klasy liceum i jeszcze potem rok , czyli półtora roku nauki. co do dziadków, to wole im na temat swojego ojca nie wiele mówic, i tak go nie cierpia, nie chce mu mimo wszystko szkodzic, z resztą chyba bym się ze wstydu spalił gdyby ktoś z reszty mojej rodziny o tym usłyszał.

Bity syn Rozumiem przez to że on ma prawo mnie uderzyc za każdym razem kiedy tylko ze chce? Słyszał ktoś o takim zdaniu przykazaniu czcij ojca swego i matke swoją, raz mu oddałem to prawie by mnie na zbity pysk z domu wyrzucił i musiałem go na kolanach przepraszac. Nie masz godności nieboraku :(

Gość deperelek malutki
nie boj dupy co ma cie wyrzucic ,zameldowany chyba jestes nei? no to sie policje wzywa :P zreszto jak nie masz dochodow on cie musi utrzymywac :P a wogole to wez sie w garsc bo jak bym mial taką melepete w domu to bym z nia porzadek zrobil :P

Można .... jak bije dziecko to nawet trzeba...się bronić. Jeśli nie byłeś w podobnej sytuacji gdzie trzeba walczyć o przetrwanie to się nie odzywaj...

Gość Bity syn
Oprócz przemocy fizycznej, często stosuje wobec mnie przemoc psychiczną, wyzwiska są ciągle widziane: takie teksty jak ty skurwysynie, śmieciu, pojebańcu ciągle słysze z jego ust.

Gość Bity syn
ja się go po prostu boje

policja nic nie zrobi oprócz wstydu u sąsiadów chyba że ojciec się ich przestraszy...

Po pierwsze nie moze Cię wyrzucić: 1. Należy ci się po matce część mieszkania. 2. Ma obowiązek cię utrzymywać jeśli się uczysz. No i możesz powiadomic prokuratora o przestepstwie naruszenia nietykalności cielesnej, skierowac sprawe do sądu i sąd mu wyda zakaz dotykania się do ciebie i wyrok w zawiasach. Jak już wspomniałem, część mieszkania po matce jest twoja i nie może Cię wyrzucić. Ale powinieneś to 9prawo własności) załatwić w sądzie.

Gość Bity syn
Dobrze Bimbałek, twoja rada jest najlepsza.

mgławica..mozna ale nie podnoszac reke na ojca !!

Mój ojciec bił moją mamę, mnie i moich braci...poniewierał nami, wyzywał...jak miałam 8 lat zadzwoniłam na policje...a jak miałam 12 lat pierwszy raz stanęłam w obronie mamy, bo już dłużej nie mogłam na to patrzeć...i zaczęła się masakra która trwała kilka lat...nie bałam się i nie myślałam, bo wpierdziel dostawałam...ale broniłam swojego honoru i mamy... jak miałam 18 lat powiedziałam baj i pojechałam na studia i tylko tak mogłam to zakończyć, bo mój ojciec jest głupim człowiekiem a na takich nie ma rady...

do ...normalnie czarna dupa... więc powiedz mi proszę jak ? jeśli na nikogo nie możesz liczyć, szkoła, policja, wszystko to bzdury,prawo dla dzieci którego nikt nie stosuje...

mglawica..nie mam pojecia :o moj tato chlal i szlajal sie czesto gdzie popadnie ale zawsze bylam przy nim i jak juz mu przeszlo byl mi wdzieczny bo inaczej pewnie skonczylby w rowie :o moja mama tez mi nie raz przywalila ale to nie powod zeby podnosic reke na rodzica...rodzic to rodzic !!! swietosc !! ps. ale ja jestem starszej daty wiec moge miec inne podejscie do tematu

Ludzie chyba za dużo amerykańskich filmów oglądacie.haha...do prokuratora, bardzo ciekawe... Bity synu...skończ szkołę i uciekaj, bo nikt Ci nie pomoże.Nawet jeśli będzie sprawa, dadzą wyrok i zakaz zbliżania to niczego to nie zmieni...a ile wstydu...prawo nie jest dla nas...niestety :( jeśli twój tato ma trochę rozumu i uczuć to porozmawiaj z nim szczerze.powiedz co czujesz i że jest Ci z tym źle...może to cos da. a jak nie to broń się i szanuj...

cale szczescie, ze nie mialam tak'chorego' dziecinstwa :) a tobie mglawicco szczerze wspolczuje i zastanawiam sie co zrobic zeby moje dziecko zyjac w normalnie rodzinie nie zachowywalo sie tak jak czasem sie zachowuje... :o'

Gość Armanii
Co za debile ci doradzaja , nie bij starego bo to pogorszy sprawe uderz z ta sprawa do dziadkow nie wstydz sie , albo zadzwon na jakies pogotowie dla ofiar przemocy nie wstydz sie. Jak bedziesz troche starszy i nie bedziesz z nim mieszkał wpierdol mu taak zeby nie mogł chodzic i jak juz bedzie lezał i probował wstac powiedz mu ze jest cipka i jebni go ...

Gość mona 35 jest gupia
poki co ma 12 lat i sadzi, ze jestesmy zlosliwi i nie dajemy mu zadnych przyjemnosci :o czasem to boli, bo czlek se flaki wypruwa coby dobrze bylo a taki gowniarz gasi cie w ciagu minuty :o