Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mamama

czym utwardzic naturalny paznokiec w domu

Polecane posty

Gość mloda mamama

jest cos takiego?, nie mam lampy i chodzi mi o cos prostego jak lakier na swoj paznokiec?

Gość mloda mamama
mam i to kilka, mieszkam w uk i tu sa stosunkowon tanie,ale chodzi mi o cos z efektem jak zel lub akryl lub podobnym

Gość młoda mamama
help

myjesz paznokcia acetonem, nastepnie bierzesz żywicę epoksydową, mieszasz z utwardzaczem i smarujesz paznokcia, potem nakladasz warstwe płótna szklanego 240g/m2 i smarujesz jeszcze raz, delikatnie wstukujac zywice gestym pedzelkiem, na to nastepna warstwa i znow żywica. Wazne, zeby wszystkie bąbelki powietrza wyplynely. Trzymasz chwile pod suszarka i po kilku-nastu (zaleznie od utwardzacza) godzinach masz paznokcia, dzieki ktoremu mozesz wchodzic po scianach ;)🖐️

Gość młoda mamama
ojejku :) Dzieki bardzo ale chodziło mi raczej o coś prostrzego dla niewtajemniczonych :)

Gość mam piekne dlugie paznokcie
zawdzieczam to odzywce sally hansen oraz olwiwce do wcierania wplytke paznokcia z tej samej firmy lub innej ale trzeba to wszytsko regularnie stosowac ja raz w tygodniu jesli wszystko zegra, ze soba paznokcie naprawde sa twardsze i o wiele szybciej rosna polecam