Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukladanka22

SEX------ UkladzikPPP

Polecane posty

seks bez zobowiązań może być ale musisz uważać gdy on zaczyna ci dużo opowiadać o sobie i denerwuje go że ty jestes skryta musisz kończyć związek.Innymi slowy .Krótkie romanse są możliwe.Jak zauważyłem to takie wakacyjne.

Gość byłem w takim ukladzie
tylko na początku trzeba ustalić zasady: spotykamy się tylko dla seksu, nigdy nie zwiążemy sie ze soba, zresztą ja akurat jestem zonaty i od razu powiedziałem, że się nie rozwiodę nie mowię, że sie nie zaangażowalismy, bo bez tego sie nie da, jak jest chemia, pożądanie, namiętnośc to musi byc milość ale zasady były ustalone, nie możemy sie związać więc kochalismy się, mówilismy często do siebie: Kocham Cię, pragnę Cię, były słodkie sms-y i czule słówka na gg i w mailach myslę, że mogłoby to trwac dłużej tzn. nawet do dziś ale jej było za mało i zaczęła umawiać się przez gg z innymi no i skończyło się........ :(

Gość ciekawska Jolaaa
tzn ze jak sie puszczasz z jakims kolesiem z ktorym nie jestes to jesteś życiowa? :D

Gość ZWYKŁE PUSZCZALSTWO

Gość MAX I MUM
taki ukladzik mialem juz nie raz i powiem szczerze ze jest SUPER !zadnych zoobowiazan a czasem mozna i wyskoczyc na miasto na jakas kawusie jako znajomi :D polecam czysty sex bez zoobowiazan :D

Gość ukladanka22
do wyjatkowego faceta...wiesz drugiej [polowki nie mam...a potrzeby owszem..wiec to chyba nie jest takie zle..jesli obie osoby maja z tego przyjemnosc;P

Gość dojrzaly_podobno_fajny
hej układanka pisz na maila dojrzaly_fajny@wp.pl pzdr

Gość ukladanka22
dojrzaly a w jakim celu?