Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baardzo_głupia_blondynka....

ten człowiek chce mnie zabić... jak sie uwolnić?

Polecane posty

witam, mam 19 lat, od ponad 2 lat w zwiazku. układało sie dobrze, cudownie - inaczej nie czułabym teraz tego. moja bratnia dusza, wspaniały kochanek , idealny dla dzieci, pracowity... i zniewalajaco przystojny. uwierzcie - czulam ze lepiej trafic nie moglam. od 2 miesięcy sypie sie. zmienil sie całkowicie. wyzywa mnie, udzerzył ... jak sie kłocilismy... nie wiem ... jakis inny. nie w takim sie zakochałam... poniża mnie, cały czas gada 'schudnij bo sie porzygam ' a kiedys mowil .. ze jestem najpiekniejsza. uwierzcie nie taki był! zabija mnie tym.. od srodka. wiem co powinnam zrobic - kopnąc debila w dupe i olac go.. od 2 dni z nim nie jestem , zerwalam. napisałam mu, ze chyba sue pomylil i daje mu czas na przemyslenia. nie odzywa sie. ... jestem od niego tak uzalezniona ze szok.. dziewczyny - kiedys podczas sexu robil tak, ze przerywal na sekunde cała akcje, całował mnie w czoło i mowil, ze mnie kocha. albo... jak spadł snieg, ja stałam kolo przystanku i zajeta pisałam sms, a ten nogą w okoł mnie zrobil seduszko na sniegu i napisał ze mnie kocha. wiem, moze to banalne ale takie cos sprawiało ze bylam najszczesliwsza. dzis ten człowiek zupełnie mnie nie szanuje... flirtował z jakas laska... niejedna.. co to za laski, jak wiedza ze on ma kogos a i tak go podrywaja.. a wiec... zerwalam z NIm, jestem na szczycie wytrzymałosci. pragne poczuc jego zapach.. przytulic sie... serduszko mnie boli z tesknoty.. na dodatek wyjezdzam na 2 koniec polski do konca lutego.. wiem,ze zrobilam dobrze i moze powiecie mi ze jestem glupia, pusta i niepowazna, ale uwierzcie, starsznie mi ciezko. moje kolezanki mowia ze zlezrobilam ze z nim zerwalam, bo przy kims umial sie zachowac.. a one sie dziwia. nikt nie rozumie przez co przechodze. teraz mysle rozsadkiem ... ale serce mowi mi co innego. moje pytanie to jak przetrwac...czy minie mi kiedys. on sie nei zmieni.. .............. zabija mnie, moje serce kłuje... moze przesadzam... mozecie tak myslec... ale tak jest .. okres spoznia mi sie 1.5 tyg. bralam tabl... powiedziec mu ? czy pomysli ze... ahh sama nie wiem. nie zaufam juz zadnemu facetowi.

Gość moze tu sie wypowiem
dobrze zrobiłaś,ale zrozumie co zrobił albo straci najwazniejsza osobe... nie mozesz dalej tak dac sie traktowac bo wtedy na pewno nie bedzie Cie kochał....

ma 23 lata... to juz nie jest dzieciak.. powinien wiedziec czego chce

moj facet moze nie robił az tak szalonych rzezcy, pokazywał ze mnie kocha i dalej to robi ale troche w inny sposob tylko tyle, ze mnie szanuje.... moze jak wyjedziesz to sie uspokoisz.... łatwo nie bedzie ale trzymam za Ciebie kciuki:)

moze tu sie wypowiem - dziekuje....... skoro innym sie udaje to mi moze tez sie uda:)

a nie ma on ostatnio kłopotów w pracy lub zwiazanych z czymś innym?

zdecydowalam ze to koniec. nie jestem glupia wiem ze ten człowiek kogos ma ... nie ma problemow, w pracy mu sie dobrze układa. z rodzina tez ok. nic sie nie zmienilo

ale co mam zrobic jak bede w ciazy? ja poradze sobie sama, niedlugo koncze 20 lat. mieszkam sama ale dam sobie rade, mama blisko jest , mam wsparcie. powinien wiedziec prawda? moze nie teraz, ale za miesiac...

a co teraz chcesz zrobic? i w ogóle to na ten 2koniec polski to do kogo jedziesz?

wszystkim dziekuje, jestescie cudowne dziekuje za ciepłe słowa. naprawde czuje sie troche lepiej. dam rade... ciekawe czy bede miala takiego dzidziusia! dowiem sie jak zrobie test. ale jeszcze nie teraz, troche lubie ta niepewnosc. :-) pierdol sie szmato - czyby krystian? moj ex... heh.

Gość jkj
dasz radę :)

jade do cioci 2 tyg urlopu i jade. to moja bliska ciocia, po operacji ...