Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallutka88

śluz płodny przy tabletkach-CILEST?!?!?!

Polecane posty

Gość mallutka88

od 2 tygodni biore tabletki-CILEST,wrocilam do nich po ponad 1,5 rocznej przerwie(ciąża,karmienie) wczesniej,tak mi sie przynajmniej wydaje nie mialam tak jak zauwarzylam dzisiaj,a mianowicie czuje uczucie ze jak by cos wypadalo ze mnie,ze jest mi mokro(tak jak kiedy zaczyna @)zauwarzylam tez na bieliznie i w pochwie duzo przezroczystej,bardzo ciognacej sie wydzieliny takiej jak w ciasie owulacji i nie wiem czy to nie sluz polodny,tabletki biore regularnie,zadnej nie pominelam,maxymalna roznica w ich przyjeciu wynosila 0,5 godz i zdarzylo sie tak tylko 2 razy,liczac od dnia ostatniej miesiaczki to by wychodzily dni plodne,ale w czasia stosowania tabletek jestem prawie pewna ze jest to nie mozliwe :/:/: / i boje sie panicznie czy nie oznacza to owulacji i czy nie zajde teraz w ciaze,zwlaszcza ze wczoraj kochalam sie z moim facetem :( CZY KTORAS Z WAS TAK MIALA UZYWAJAC TABLETEK...ZWLASZCZA CILEST???? PROSZE O ODPOWIEDZI

Ja biorę Cilest po zmianie z Diane 35 i muszę Ci powiedzieć ze krwawię, mieniłam tabletki na cilest dziś jest 22 dzień pierwszy dzień przerwy a ja mam dziwne plamienie od 15 dnia nawet nie wiem czy dostane normalny okres>?czy któraś z was tak miała?>poprzednio bralam diane i mialam okres wiec ciaza odpada?help czasem mam wrażenie ze te tabletki nie zahamowały owulacji?

Gość mallutka88
JA TEŻ TAK MAM :) pierw mialam bialy śluz taki nie płodny a z nim od czasu do czasu leciala ze mnie brunatna krewka :/ i tak na przemian do 12 tabletki po tem mialam sucho(czyli 2 dni temu) az do dzis kiedy to leci,a raczej ciognie sie ze mnie taki śluz jak przy owulacji :( plamienia to wiem ze sa normalne i ze przez pierwsze 3 miechy tak moze byc ale nie wyczytalam nigdzie o sluzie takim jak w dni plodne :/ i bardzo sie martwie ze moze tabletki nie dzialaja i moze jestem w trakcie jajeczkowania ZONKA MAM

Byłam dziś u ginekologa i plamienia w 1wszym miesiacu sprawa normalna nawet brak okresu działanie tabletek zachowane.Buziaczek