Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salarka

cellulit

Polecane posty

Gość Salarka

jak się można pozbyć tego draństwa z ud ? Może ktoś ma dobry i sprawdzony sposób?

Gość Mirabella9
Nie mam czasu bo pracuje dużo, więc wszystkie fitnessy i baseny odpadają. Na dietę często nie mam siły (czasu też) - bo zdarza mi sie zjeść kanapkę z mcdonalda (niestety)... jedyne co lubię - to masaże pod prysznicem i to nawet pomaga (samopoczucie mam lepsze :P) i plus tabletki. tak, tak od razu będzie wiele głosów - że to źle itd itp. Sorry ale pracuję, nie mam czasu na to żeby stosować jakieś czasochłonne sposoby a na diete czasami nie mam siły - jestem zmęczona, głodna: zjem wszystko. Po Cellasene w tamtym roku i dwa lata temu cellulit zniknął. W tym roku będzie tak samo...

Gość kielczaneczka
Jak już się bierze jakieś tabletki to najlepiej takie które mają aktualne badania. Cellasene mają?? Ja jestem zdania, że można brać tabletki o ile są bezpieczne. Do tego dieta, ćwiczenia i dużo silnej woli i samozaparcia!

Gość efekt jojo
Tabletki są drogie ale działają! A kremy to by trzeba ciągle kupować,sprytnie nie?

w tamtym roku w czerwcu zuzylam poltora opakowania cellasenu i cellulit sie ulotnil na ponad pol roku zostalo mi pol opakowania jak dowiem sie kiedy mam urlop to dokupie i znowu sie pozbede, w kostiumie wygladalam w sierpniu ekstra ;)

Gość jojeaj
nie wiem czy jestem jakas inna;p ale po 2 tygodniach stosowania zelu antycelulitowego PERFECTSLIM loreala ta okropna skorka zniknela z moich posladkow! wmasowywalam codziennie po prysznicu przez okolo 5 minut. szybko... dziwnie szybko :D nie wiem czy to dzieki temu zelowi... ale mysle ze moge go polecic, bo nic procz tego nie stosowalam (ani diety, ani cwiczen - za slaba jestem;p). na mnie w kazdym razie zadzialal

Gość bateryjeczka
hmm... 2 tygodnie... cóż dla mnie brzmi niewiarygodnie... sama się smaruję balsamami, mam specjalny masażer, stosuję lekką dietę, łykam celasene... ale po dwóch tygodniach cellulitu się nie pozbyłam. Co prawda już czuję, że mam lżejsze nogi, i myślę, że za jakieś 2-3 miesiące pozbędę się tego...

Gość zupa ostra
Chciałabym ładnie wyglądać na wiosnę, zaczynają marzyć mi się ładne spódnice, ładne butki i faktycznie fajnie żeby nogi były ładne, gładkie i lekko opalone - wtedy i samopoczucie lepsze i ogólnie ślicznie się wygląda... Pewnie niedługo na fali marzeń o spódnicach zacznę dbać o nogi, bo zimą trochę zaniedbałam, balsamy poszły w kąt... pomyślę, czy chcę tabletki, to pewnie zależy od tego jak bardzo będę zdesperowana i jakie moje marzenie o mnie samej będzie...

Gość zapryja
niezle te tabletki chyba ja kiedys mialam cella, ale teraz czytalam o inneowie,co jest lepsze??????

Gość liliowa panienka
hej :) ja od ponad tygodnia codziennie masuje nogi (uciskam i szczypie szorstką rękawiczką), zielona herbata, mniej kawy i 2 l wody :) efekt o 60 % zmniejszył mi się ...