Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katia303

1,85 m wzrostu, i 97 kg. Gabaryty ukochanego, sadzicie, ze to tak okropnie duzo?

Polecane posty

Gość malutkaaa onaaa
Moj ma 185cm i wazy 78 kg i jest ok. Ale to ciezko powiedziec z samych danych, zalezy od postury...

Jest szeroki. Trudno mi to opisac. Jest wielkim facetem. Ale nie zwisaja mu zadne waly tluszczu ;-)

Gość typowy kark z siłki

Gość zakręcona tu nadaje
hehe mój kumpel ma taki wzrost i taka wagę i jak dla mnie jest całkiem w porządku:) natomiast drugi 1,87 i 110kg to juz jest trochę za dużo:) ale faktycznie to zależy od postury, bo jeśli ktoś jest trochę umięśniony całkiem inaczej wygląda od tego co mu sadełko skacze przy każdym ruchu:)

Wlasnie to nie, kark z silki. ;-) To juz predzej, taki Mis. Ale chcialabym zadbac o jego zdrowie. I martwie sie, ze jednak waga jest za duza.

Gość fwfrwercfwer
Sama oceń. Nadwyżka kilogramów może przecież powstawać z mięśni barków jak i z wała tłuszczu na brzuchu.

Brzuch troche ostatnio urosl. I chyba musze sie za niego wkoncu wziasc. Moze, tez tak macie? Bo to dosc dziwne zestawienie. Ja mam 1,67 m i waze 50 kg. ;-) Troche to musi smiesznie wygladac. :P

Gość Brygitta po 40
Mój ma 180 i tez 97 kg. Ma idealne ciało ale jeszcze chce do wakacji nabrać masy mięśniowej do 105 kg.

Gość o co chodzi nie wiem
ze niby za duzy? co ty wypisujesz? 185 cm to idealny wzrost dla faceta a waga tez ok. zalezy jeszcze czy to mięśnie czy tłuszcz.

Gość zakręcona tu nadaje
hehe to pomyśl jak ja śmiesznie wygadałam ze swoim niecałe 1,60 i 46-47 kg a on 1,87 i 95 kg:D tyle ze ja lubię wysokich i dużych facetów:)

Gość wafelekkundelek
to prawdziwy miś-lubię takich, o lie nic mu nie zwisa...