Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejku buuuu

mojemu facetowi opada

Polecane posty

Gość marzyciel_2
ojejku bubuu, mam na ciebie chęć, mnie nie opadnie, zapewniam cię

Gość Rudowlosa18
mam podobny kłopot mojemu opada i z każdym opadnięciem jest coraz gorzej aby go postawić a czasami już nie idzie , pisane było ze może go nie podniecam to tez nie to bo gdy już go pocałuje słyszę głębszy oddech ma przyspieszy rytm serca czyli działam na niego dobrze ma 23 lata i przez długie lata sam robił sobie dobrze teraz są skutki nie robi już tego i nie widać żadnej poprawy niby się nie załamuje ale jest to dla mnie uciążliwe no ale przecież go nie zostawie z takiego powodu i nie pójdę do innego

ruda skoro już odgrzałaś trzyletniego kotleta to napiszę Ci że też tak miałem jak byłem młody, to po prostu przyzwyczajenie do trzepania kuśki. Uleczalne to jest, musi mniej trzepać a więcej z tobą się bzykać :D

po przeczytaniu wątku mam pytanie do Panów- czy jest mozliwe, że mężczyźnie tak bardzo podoba się kobieta i jest tak bardzo podniecony, ze mu opadnie?

bibizo, u mnie sztywność jest wprost proporcjonalna do podniecenia, nie odwrotnie :D

tam wcześniej tak ktoś napisał, intrygujące choć powiem Ci, że Twoja teoria sprawdza się również jeśli chodzi o kobiety- za dużo samodzielności= problem z orgazmem

Gość tak to widze
tak jest mozliwe ze men kiedy jest mocno podniecony moze miec problem z utrzymaniem potencji jedyna rada to stopniowe podniecanie oralnie lub recznie przez kobiete ale tylko do pewnego momentu a potem normalny sex ale uwaga dziewczyna musi byc bardzo cierpliwa dla swoiego mena ,nieraz jedno glupie slowo moze wprowadzic mena w stres niemocy seksualnej !!!!!!!!

Gość Rudowlosa18
no ale już tego spory czas nie robi pilnuje tego więc co do cholery jest grane a kochamy sie tylko kiedy nadarzy się okazja

Gość Rudowlosa18
b_analny to mam do cb takie pytanko skoro to wyleczalne to fajnie to przez jaki czas ty robiłeś sobie dobrze ????? bo on bardzo bardzo długo !!!

Gość piast92
Z myślą o wszystkich mężczyznach, którzy wiedzą jak ważna jest ich seksualność www.tinyurl.pl?GZIbaZi9