Gość anka159 Napisano Luty 5, 2009 Witam! dzis odebralam wyniki morfologii i troszke sie zaniepokoilam, gdyż mam pare "skladników" podwyzszonych. mianowicie WBC-krwinki białe) norma jest 4,0-10,0 a ja mam 10,2 NEUT %-neutrocyty norma 45-70 a ja mam 77 LYMPH %-lIMFOCYTY NORMA 20-45 A JA MAM 15,7 NEUT# -NORMA 2,5-5,0 a ja mam 7,9 czy te wyniki moga swiadczyc o wczesnej ciazy??? Martwie sie bo wyczytalam ze to moze byc jeden z powodów, biore tabletki anty ale wiadomo ze nic nie daje 100% gwarancji(mino ze przyjmuje o stalej porze, roznica ta wynosi doslownie 3-5 min od stalej pory, wiec to zadne opoznienie). ostatni raz wspolzylam 6 dni temu,i "ciaza " moze ewentualnie z tego stosunku bo wczesniej wspolzylam jakies 1,5 miesiaca ale w miedzy czasie bylam badana przez lekarza i krwawienie dostawalam normalnie. Bardzo prosze o odpowiedz czy to moze byc ciaza??? a dodam ze ost. mialam bardzo duzo stresu, nerwow, prawie nic nie jadlam, moze te wyniki sa tym spowodowane?? a dodam ze w badaniu moczu ciezar ok ph wynosi 5 a tak wszystko w normie albo brak tylko mam bilirubina 1 mg/dl? co to oznacza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach