Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allffgggg

KTO Z WAS MA ANEMIE ???MAM CUDOWNY SPOSÓB NA JEJ WYLECZENIE!!!!

Polecane posty

Gość allffgggg

Dziewczyny!!!! 100% metoda na podniesienie hemoglobiny i czerwonych krwinek - codziennie szklanka soku z buraków przez okres 3 tygodni. Osobiście wypróbowałam. Miałam ten sam problem. Hemoglobina spadała na łeb na szyje co robiłam badania, wynik miałam coraz gorszy. Gdy zaczęłam pić sok z buraków po tygodniu hemoglobina podskoczyła. Jeżeli nie lubicie soku z buraków, można zrobić mieszankę tzn. burak, 2 marchewki i jabłko surowy sok ze startych warzyw i przecisnąć przez gaze lub zmiksować w sokowirówce i wypić codziennie jedną szklanke. Polecam, wypróbujcie i dajcie znać jakie są efekty Pozdrawiam Sylwia

Gość iwonalaska
Tak, to wspaniał metoda. Ja sama jej nie wypróbowałam, ale za to moja bratowa owszem. Miała koszmarne wyniki, anemię itp. Piła codziennie sok z buraków (też dodawała marchew i jabłko;-) i wyniki podskoczyły po miesiącu wręcz niewiarygodnie! polecam, sama zastosuję, bo dzis odebrałam wyniki i hemoglobinka spadła.

Gość asianka......
To prawda, moja sasiadka też piła, też jej pomogło. Piła, jak leczyła sie na nowotwór narządów rodnych, bo równocześnie przyplątała sie jej anemia. Juz kilka lat jest zupełnie zdrowa.

Gość iwonalaska
ale nowotwór tez jej ustąpił ?

Gość iwonalaska
asianko a ile tego pila twa sasiadka ..nie wiesz ?chodzi mi o okres czasu w jaki pila i jak często?

Gość asianka......
Nowotwór jej ustąpił, ale miała operację i chemioterapię. Nie sadze, zeby sam sok ją wyleczył, ale na pewno wzmacniał organizm. Piła na pewno rok. Wiem, że jeszcze robi sobie takie kuracje, choć anemii już nie ma. Gdybym nie była taka leniwa, też bym sobie piła, na zdrówko. Ale za to jem namiętnie kapustę kiszoną, piję sok z niej, też zdrowo :D

Buraki ok, ale ja także polecam łyzkę dziennie posiekanej natki pietruszki.Dodawajcie do czego się da. Jest rewelacyjna.Buraki +natka pietruszki to szybkie wyjście z anemii. Spraktykowałam na sobie i córce.