Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juz zaraz wiosna

DLACZEGO ON TAK CHCE???

Polecane posty

Gość Juz zaraz wiosna

Otóż chodzi o to,że gdy wychodze gdzieś sama,nieważne gdzie...to muszę być ubrana grubo itd...muszę mieć zasłonięty biust i brzucha ma nie widać nawet na milimetr! Najlepiej ubrana w płaszcz itd... A jak ruszam gdzieś z Nim to najlepiej jakbym była ubrana w jak najmniej! Czyli mini,szpileczki,odsłonięty dekolt i biust,super uczesanie,makijaż itp itd... Dlaczego????? Czy tylko mój facet taki jest???? Co mu to daje?

Gość nigdy nie wiem tego co trzeba
Mało kumata jesteś...:O

Gość chce sie facet pochwalic
swoja kobieta,o to chodzi kochana;)

Twój facet ma niską samoocenę/niskie poczucie własnej wartości i dlatego boi się, że jeśli się ubierzesz odważniej, to zlecą się do Ciebie faceci, a Ty jego zamienisz na "nowy" model... :)

Gość Juz zaraz wiosna
Ale On jest super przystojnym facetem! I to ja sie boje,że zamieni mnie na inny model! hehe...

może być najcudniejszy, ale jeśli sam w to nie wierzy, to nic to nie znaczy :)

Gość rita29
A jak ruszam gdzieś z Nim to najlepiej jakbym była ubrana w jak najmniej! Czyli mini,szpileczki,odsłonięty dekolt i biust,super uczesanie,makijaż itp itd... Dlaczego????? Czy tylko mój facet taki jest???? Co mu to daje? mój mąz ma to samo, nie zniósł by jakby inni faceci sie za mną oglądali, a jak idziemy razem to jest taki dumny jak inni patrzą