Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nascara

podróż pociągiem

Polecane posty

Gość nascara

Hej. Jeździ ktoś z was pociągami? Jak podróżuje się koleją? Bo jestem zmuszona jechać na drugi koniec Polski i zastanawiam się czy może nie jechać pociągiem? Ale obawiam się trochę podróży pociągiem. Bo kiedyś, kiedyś, to mówiono że jazda pociągiem jest nie bezpieczna, że kradną w pociągach, że konduktorzy są chamscy, że jest brud i smród. Jak teraz jest w pociągach?

Gość hahahahahaha
Fajnie?...Jest bródno, śmierdzi, możesz za nic dostać w ryja, w kiblach jes syf i w dodatku są ciągle zajęte przez narkomanów którzy tam dają se w żyłę, szanse że cię okradą są 75%, konduktorzy to chamy są w stanie bezczelnie zaproponować seks pasażerce, śmierdzi od nich wódą, maszyniści są nie lepsi, jak ci się zatrzyma na przystanku to masz szczęście bo niezatrzymywanie sie na mniejszych stacjach i przystankach to norma, do tego prędkość podróży jest taka że czasem lepiej rowerem jechać bo jak pociąg jedzie 20 lub 30 km/godz

Gość Rybith
Ja jeżdże coroku z slaska nad morze i nie mam takich problemów :)

Gość wqwqwqwqa
Pociągami jeżdzą tylko nieudacznicy, emeryci, debile bez szkoły, alkoholicy, dzieci kolejaży i wieśniak. Żyjemy w XXI wieku, epoka koleji się skończyła, teraz jest epoka samochodów. Wykształceni, inteligetni i kulturalni ludzie jeżdrzą autobusami. Czym pojedziesz? Wybór należy od ciebie. Dobrze się zastanów tylko kim jesteś.

Gość fsfdgdg
jak jedziezs expresem czy IC to jest spoko...

Gość ghjkl
Do -wqwqwqwq-Ty chyba jazdzisz pociągiem,bo do tych inteligentnych analfabeto nie nalezysz.Tylko raczej do tych debili co to do szkoły jeżdżą.

Gość no no panie wqwqwqwqwq
to w takim razie ja jestem takim głupkiem bez szkoły skoro jeżdżę pociągiem:D a jężdżę z 3 razy w m-cu do swojego faceta i zawsze się bałam pociągów:P ale teraz widzę, żę niepotrzebnie:) zawsze jade z miłymi ludźmi, którzy zagadają, wcale nie widziałam meneli w pociągu jeszcze:) aż się sama dziwię:) co do kanarów nigdy z ich trony chamstwa nie widziałam - wręcz przeciwnie:)

Gość jesteś u pani
nic sie niestety nie zmieniło :O jak to dluga trasa to wykup sobie miejsce w sypialnym tam bezpieczniej i nie kradna tak :)

Gość wqwqwqwqa
Cóż ja "zajdłem" literkę r pisząc jeżdZą nie zaś jak niektóre osoby twierdzą jeżdŻą. Ale cóż jak się nie wie co napisać i się nie ma argumentów to się czepia literówek. A to że jaździcie pociągami jest przykładem na słuszność mojej teorii. "zawsze jade z miłymi ludźmi, którzy zagadają, wcale nie widziałam meneli w pociągu" :):):) Z miłymi ludźmi, którzy zawsze też winem prostym poczęstują, a to że meneli nie widziałaś świadczy o tym że sama jesteś menelką, głupi nigdy nie powie że jest głupi, a menel że jest menelem.

a jechaliście kiedyś Kiepurą? szczęka by wam opadła jaki luksus i można zamknąć się od środka w dwuosobowym przedziale gdzie jest pościel, szafka i umywalka z ciepłą wodą, łózka można rozłożyć w fotele... generalnie ja częściej jeszcze pociągiem bo jak sobie zdam sprawę z tego że muszę samochodem po tych dziurach jechać 200 km po jednopasmowej jezdni wśród buractwa za kółkiem to mi się odechciewa i na długie podróże polecam pociąg zdecydowanie... nie wiem w jakiej części Polski mieszkacie że wasze pociągi są brudne, śmierdzą a kolejarze są pijani, napiszcie to tam nie pojadę

Gość ja jezdze bardzo czesto
i to w dlugie trasy. Nigdy nic mi sie nie przytrafilo. Gdyby nie ceny biletow w ogole bym nie miala na co narzekac ;)