Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mallutka88

NIECH KOMPLEKSY IDA PRECZ!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mallutka88

DZIEWCZYNY TO PRZED WSZYSTKIM DO WAS!!!!!!!! Przestancie szukac u siebie dziury w calym!!!! Tego ze macie male biusty,obwisle itd.itp. ze macie za grube,chude tylki....itd.itp. Ze wstydzicie sie swoich cipek bo macie za wielki wargi czy tez nie rowne....itp.itd. POKOCHAJCIE SIEBIE A I WAS POKOCHAJA!!!!!! Kiedys tez tak nazekalam az w pewnym momecie pomyslalam sobie gdzie jest ta dziewczyna jaka bylam bez kompleksow,pelna optymizmu,ze nic tylko sie uzalam nad soba a im bardziej nazekalam to i inni to bardzie widzieli,nie lubialam swoich warg tych przy pitce i tu cytuje moja wypowiedz z innego topika: ja bardzo sie wstydzilam mojej szparki,tego że moje wargi,pieszczotliwie nazywane teraz przez mnie i mojego partnera firaneczkami sa bardzo duze,wraz i z łechtaczka ktora wyglada jak duzy przycisk na pilocie z napisem power z poczatku moje kochanie nie nawiazywalo tematu do moich firaneczek,a ja z koleji strasznie ich sie wstydzilam ze sa wielki i wystaja ze mnie tak rze wygladaja tak ja u kogutow co maja pod dziobem takie zwisajace,ale ze wygladam jak facet ze moje wargi wygladaja jak zwisajace duze jadra a lechtaczka jak penis do czasu kiedy poszlam pierwszy raz do ginekologa,zapytalam wtedy czy to normalne ze moje wargi tak wychodza,powiedzial mi ze natura ch*jnie obdarzyla mnie moja kobiecoscia i ze to powud do dumy i ze mam piekne wargi i lechtaczke i ze moj facet jest pewnie dumny z mojego skarbu bo nie kazda kobieta moze miec takie wargi jak ja a im sa wieksze tym kobieta jest bardziej kobieca,powiedzialm to wtedy mojemu facetowi i pierwszy wtedy raz odezwal sie na temat moich firaneczek i uznal ze rzeczywiscie ladniejszych nie widzial i ze nie chcial by zeby byly mniejsze,ze kiedy zlapie mnie za moja myszke przez majtki to od razu go to podnieca bo czuje dotyka prawdziwa kobietke ktora ma czym sie pochwalic,po dluzszym czasie uslyszalam ze mam ladne kobiece wargi w szpitalu na porodowce kiedy to rodzilam synka od tej chwili przestalam sie wstydzic i martwic o wielkosc moich firaneczek i na dzien dzisiejszy jestem z nich dumna . Piersi tez mi sie nie podobaly ale doszlam do wnosku ze takie piersi jak moje: http://www.voila.pl/194/y63fs/?1 sa sexi i ze grunt to ze podobaja sie mi i mojemu facetowi :):):):) ze co z tego ze sa male ale za to cala ja jestem mala i za to chce sie mnie kochac :) Macie duze pupy i co za tym idze ze sexi beda wygladaly w opcislych spodniach i to powud do dumy!!! WIECEJ WIARY W SIEBIE,A NIKT NAET NIE ZAUWAZY ZE MASZ MALY BIUST,DUZE WRGI,GRUBA PUPE,BO ZOSTANIECIE POKOCHANE ZA TO ZE JESTESCIE WESOLYMI SZCZESLIWYMI KOBIETAMI BEZ KOMPLEKSOW PRZED WSZYSTKI!!!!!!!

Gość Portugalileinen
Amen