Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomozcie

prosze pomozcie wazne!!

Polecane posty

Gość prosze pomozcie

wiec tak, w kasiazeczce rum skonczyly mi sie biale kartki, mam tylko pare zoltych, chcalabym sie dowiedziec czy w takim wypadku przyjmie mnie lekarz w mojej przychodni?? jescze jedno pytanko na wszelki wypadek gdyby mnie nie przyjal:D jestem zarejestrowana w urzedzie pracy jako bezrobotna, nie mam jescze legit ubezpieczeniowej, odbywam tez staz,i z zwiazku z tym mam pytanie co potrzebne jest z urzedu do wyrobienia ksiazeczki rum? musi byc koniecznie legitymacja ubezp, czy moze jakies zaswiadczenie ze jestem tam zarejestrowana i ubezpieczona?

Gość prosze pomozcie
no ja nie wiem jak mi sie ich mniej zrobilo:D no i nie mam niestety bialych a same zolte:( chce isc jutro do lekarza bo jestem chora i nie wiem za bardzo co zrobic:(

Gość prosze pomozcie
no nie wiem... wydaje mi sie ze cos jest potzrebne bo kiedys jak jescze u mamy bylam ubezpieczona to od niej potrzebowalam taka ksiazeczke rodzinna czy jakos tak a jak byla bezrobotna to cos z urzedu bralam:O

Gość prosze pomozcie
aaa no to dziekuje ci bardzo choc dalej nie jestem pewna:D no ale zrobie w ten sposob a jak nie da rady to bede musiala urlop wziac. a nie wiesz przyoadkiem czy lekarz mnie przyjmie bez tych bialuch kartek?:D bo w koncu one tylko do recepty sa a moze lekarze maja jakies takie swoje druczki na recepte?

Gość eeeyyya
to tych ksiazeczek sie jeszcze uzywa? O.o'' ja tam chdoze zawsze bez zadnej ksiazeczki... O.o''