Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhj

Miesiączka

Polecane posty

Gość nhj

Mam 11 lat i nie miałam jeszcze pierwszej miesiączki !.Mam ból w dole brzucha 2.Wydzieline z pochwy 3.Włosy łonowe

Gość mimoxx
Coś szybko! ;D ale spok. ja mam 13,5 lat i miesiączke 1 miałam jak miałam 12,5 lat. Nie przejmuj sie ze napisalam ze troche szybko bo kazdy dojrzewa w swojim tępie.Miałam też bóle bardzo mocne ale za to jak miałam wczesniej bole przucha to teraz w czasie miesiączki jej nie mam na szczęscie! Wydzieline miałam 0,5 roku przed 1 miesiaczką a moja kumpela miala wydzieline 1 miesiąc przed swoją 1 mieśiączką ;/ wiec trudno to jest stwierdzic, a jakie masz kontakty ze swoją mamą w sprawach właśnie takich?

Gość nhj
Mam dobre kontakty z mamą moja mama miala miesiączke w wieku 12 lat

Gość nika884
No to dobrze bo nie ktore mamy to nie obchodzi że np. masz miesiączke! mojej koleżanki mama sorka ze tak pisze o kumpelach mojich ale chce zebys wiedziala.To jej mama wtedy kiedy ona dostała okres to ona oczywiscie powiedziala mamie, a ona jej powiedziała ze to nie jej sprawa. Nawet podpasek jej nie kupuje i ja jej bardzo często daje paczke albo cos w tym stylu ;/ Jej rodzice są bogaci nawet a i tak jej grosza nie dają Wiec co ona ma powiedziec?! Czasem mi opowiada ze siedzi w łazience i nie wychodzi przez pare godz, bo podpasek nie ma a juz jej wstyd sie zapytac mi tak cały czas jej daje to jej głupio pewnie