Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaanka

ZERWANIE ROKU....

Polecane posty

Gość eee szarmancki
:o:o:o raczej psychopata...

Gość jaaaaaaanka
no tak. nie wiem czy ja go kocham i tak do końca życia, ale zależy mi na nim bardzo. W sumie ja i on nie jesteśmy tacy czuli i emocjanalni, ale było nam razem dobrze i w sumie brakuje mi go. ja nawet nie ejstem pewna czy to ON BYŁ, wiem że to chore, ale ...zmiana o 180 st.

Gość jaaaaaaanka
ta myśl o tym że on to nie był on sie robi natrętna.

Gość jaaaaaaanka
up up up co ja mam zrobić?

teraz znajdziesz tysiąc wytłumaczen dla niego nastepna faza zaczniesz sie zastanawiac co ty zle zrobiłas a potem bedzie jeszcze gorzej zal po rozstaniu

Gość looniatoonia
teraz już nic nie zrobisz, trzeba było wcześniej zaprzeć się w progu mieszkania i żądać wyjaśnien. Teraz jesteś jak ta dupa na rogu stołu bo nie wiesz o co chodzi a on teraz raczej jest zadowolony, bo czego jak czego ale najbardziej faceci boją się naszych łez i pytań: \"dlaczegoooo...\"?

ktos kiedys napisał ze faceci tak maja ...nie odzywaj sie do niego ,nie pros o wytłumaczenie,daj mu czas niech zrozumie zateskni ,odezwie sie.... jesli nie to i tak obojetnie co bys zrobiła i tak sie by to nie udało dodam ze był to facet ,jesli prosisz o kontakt rozmowe to jestes na przegranej ,tak mi napisał teraz milcze i czekam .... nie wiem ....moze nigdy sie nie odezwie ....moze jednak zachowam reszte godnosci ....zdecyduj sama

Gość podgwiezdzistymniebem
z pewnością on różniec mysli o Tobie i zastanawia sie jak to znosisz!!!!! Na sto procent sie odezwie do Ciebie, jestm przekonana. Dlatego jak to zrobi, choćby smsem, czymkolwiek pamietaj, graj na zwłoke!!!!!!!!!!! Przekonasz sie,ze to najlepszy eliksir dla Ciebie,a najstraszniejszy dla niego;)) Pozdrawiam;**