Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pysiaczek20

Czy ktoś z was używał moze Zindaclin lub Diferin na trądzik ??

Polecane posty

Jestem w dołku :(Czy ktos z was yżywał moze Diferin lub Zindaclin wczoraj przpisala mi to dermatolog na trądzik ale boje sie ze to pogorszy moja buzie . Czy ktoraś z pań używała moze któregoś z tych żelów ??? Piszcie dziewczynyy

Gość Aera Teint
ja uzywalam differinu

Pomógł Ci ten differin?? czy nic nie pomógł tlyko pogorszyl ? Ja już tyle srodkó lekow probowałam już i nic nie pomagało boje się ze sie pogoryc jeszcze moze

Czyli nie dostałaś wysypu ?? JA się tego bardzo boje bo juz jest ich spora a jak bedzie ich więcej to się normalnie załamie do tego moje praca na to nie pozwala zebym wyglądała paskudnie... Ile się leczyłas Differinem ??

MoJ Trązik wygląda tak ze na czole zadko mi cos wyskoczy za to na policzkach oraz na szyji mam duze czerwone bąble oraz zaczerwienienia ..

Skore mam Tłustą i mieszaną zaskórniki też mam ale nie tak dużo . Według ciebie Powinnam się dziś posmarować tym żelem??

Długo już leczysz to paskudstwo ?? Ja 6 lat . TYLE co się leków zelow ,kremów nabrałam eh:( załamka:(( Zrobiłam soebie przerwe rok czasu w leczniu Bo SIE PODDAŁAM nie było najgorzej wedlug mnie tak samo jaki używałam leków Od Dermatologa ...Ale boje się blizn i dlatego Podjełam zaś leczenie Trądziku

Gość tomo
Używałem diferin ale słabo działał. Pociesze Cię. Miałem okropną postać trądziku. I próbowałem różnych rzeczy. Wkońcu aknemormin tylko że zostały mi okropne blizny, a na nie nie ma leku. A ich usuwania kosztuje kokosy. I wyrzucam te pieniądze ale blizny zostaną tak dla spokoju ducha, że zrobiłem wszystko. Dbaj o buzię i ciałko. Czytaj dużo na temat trądziku i szukaj broni na to. Teraz trądzik to nie problem. Ale wiele lat temu to była zupełnie inna sprawa. Głowa do góry. Napewno przejdzie tylko nie wiadomo kiedy. Szukaj broni i walcz z tym. Kiedy ją znajdziesz skutecznie będziesz z tym walczyć a trądzik minie, bo minie napewno. Masz tyle możliwości peelingi , kosmetyki, antybiotyki, leki hormonalne, toniki mazidełka, pochodne witaminy A. itp. Odżywianie. Wiem, że to kosztuje ale napewno warto. I nie martw się tylko walcz. Musisz zdać sobie sprawę że to Twoja walka i ją wygrasz. Ja przestałem kiedyś walczyć a teraz mam wyrzuty sumienia, że przegrałem. Pozdrawiam,

Gość tomo do Pysiaczek20
Jak dla mnie izotretinoinum to jest to. Aknemormin i inne. Dla mnie to jest to tylko że lekarze jeszcze nie zabardzo są skłonni to przepisywać. Pytałaś?

Gość tomo do Pysiaczek20
Tak to polski odpowiednik. Izotek, Aknenormin itp

Gość tomo do Pysiaczek20
Bo lek jest w Polsce od 2002 roku. Po drugie ma skutki uboczne w postacis uchości skóry itp. Kobiety nie mogą zachodzić w ciążę w czasie brania i wiele miesięcy po braniu leku. Itp. A depresje to jakiś mit. Jak ktoś widzi jak mu się skóra poprawia w oczach to jak może mieć depresję no jak?. Mam taki żal, że dopiero jak trafiłem na dobrego konkretnego lekarza który mi to przepisał to mi przeszło. No ale on traktował krosty jako cytuje "syf".

Gość tomo do Pysiaczek20
Poczytaj komentarze na tym formum jest ich bardzo wiele. Wpisz Izotek, lub aknenormin, napewno coś znajdzie. Ja zmykam, Czytaj dużo lekarz sam sprawy za Ciebie nie załatwi. Teraz masz internet a wnim wszystko całą potrzebną Ci wiedzę. Mam nadzieje że się na coś przydałem.

dziękuję wazm bardzo;))) Poczyttam o tym Izoteku ale boje się tych ubocznych Skutków . i tego ze moge się stać bezpłodna :((