Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suzana1209

mam 19 lat i chciałabym mieć dziecko

Polecane posty

Gość suzana1209
chciałabym ale raczej nie mam takiej mozliwości w mojej malej miescinie nie ma agencji niań. ale pomysle nad tym dziewczyny powiedzcie kiedy mi to w koncu przejdzie

Gość ax2
ja mam 22 lata, moj facet 31 i to on nie chce dziecka, bo twierdzi ze jest za młody:( głupota...:(

Gość prywatna sekretarka
321 lat to chyba juz nie tak mlodo.a Ty chcesz dziecka?

Gość suzana1209
wiecie przeglądałam te strone o tych nianiach i to jest niegłupi pomysł. no pomysle o tym. jeszcze bym sobie dorobiła troche a na swoje moze rzeczywiście poczekamy chociaz te kilka lat, bo w sumie teraz to nic nie mamy, ja przed maturą, on kokosów nie zarabia, mieszkamy u rodziców, az tak ciężko by pewnie nam nie było no ale wiadomo.

Gość kika 19
tez mam 19 wiosenek i także pragnę dzidziusia:) ale za rok wychodzę za mąż więc na pewno postaramy się z przyszłym mężem:))

Gość dzieci wychodza za maz /

Gość woda mineralna_
ja mam 21 i tez mysle o dziecku jednak wiem ze najpierw musze mu zapewnic godne zycie.a co do agencji nian bylam niana przez prawie rok i jakos nie stracilam ochoty posiadania dziecka:P

Gość you & me
Witam, w tym roku kończę 25 lat, bardzo chciałabym mieć dziecko. Niestety sytuacja finansowa ogranicza mnie, gdyż nie pracuje, tylko mąż. Kiedy pracowałam i chciałąm mieć dziecko, niestety mąż nie chciał, mimo moich usilnych starań. Teraz nie widę dla nas szans na dziecko, mimo, że mąż teraz mówi , że on chce dziecko jak sytuacja finansowa ustabiliuzuje się. Ja nie wierzę żeby sytuacja ustabilizowałą się tak szybko, boje się że moja szansa na dziecko już przepadła, bo mąż zawsze znajdzie wymówkę na zły moment na dziecko. Niewiem co mam o tym myśleć, najgorsze,że ciągle walcze ze sobą , ze swoją depresją związaną z brakiem dziecka, gdyż ciągle ktoś ze znajomych albo spodziewa się dziecka, albo ma ,jak moja siostra ma dwoje uroczych dzieci, jest tylko rok starsza ode mnie. Niewiem sama, może to moja wina, zę nie postawiałm na swoim kiedy był dobry moment, ale z drugiej strony nie chciałą męża zmuszać. Tak strasznie mnie to boli, brak dziecka:(

Gość ....

Nigdy nie zrozumiem b.młodych dziewczyn (18-22l) które chcą mieć dziecko  w takim wieku.