Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flaflunia

Powiedzcie mi czy warto spróbować raz?

Polecane posty

Gość flaflunia

Skoro raz już nam nie wyszło, gdyż byłam wtedy dla niego zapomnieniem o dziewczyny która nieszczesliwie kochał. Teraz twierdzi ze mnie kocha, ja też...... Ale czy warto wchodzić 2x do tej samej rzeki? :(

Gość true pure evil and hate
chuj mnie to obchodzi a tak poza tym jesteś szmatą

To nie chodzi o to że się nie wchodzi 2 razy do tej samej rzeki dosłownie, tylko, że ta rzeka nigdy nie jest taka sama.. Czasami warto, czasami nie. Zależy czy się zmienił... No ale zawsze to ryzyko.. No ale bez ryzyka nie ma zabawy.

Gość true pure evil and hate
PRZEPRASZAM - ktoś sie pode mnie podszywa i wypisuje jakieś nieuprzejme zdania w moim imieniu Ja tak nie myślę bo ja wcale nie myśle WYBACZIE MI PROSZE

Gość flaflunia
No wlasnie. Zrobil mi swinstwo gdyz dowiedzialam sie ze jest ze mna tylko po to aby zapomniec o NIEJ ... I nie traktowal mnie tak jak bym chciala. Teraz twierdzi, ze mnie kocha, czy uwierzyc, czy jest szansa ze sie zmienil....? Kocham go, ale wiecej cierpienia nie zniosłabym przez niego....

obecnie to nasza 3 próba- ostatnia jak oboje twierdzimy, ale jestesmy ze sobą 4 lata i nic nie zapowiada konca, jeśli kochasz to wroć.

ooo już kumam .. w takim wypadku kategoryczne NIE! Nie zapomni o niej .. wierz mi, nie chcesz się czuć jak 5 koło u wozu.

Gość flaflunia
Teraz podobno o niej zapomnial, bo ona go kompletnie olała. On wie,ze z nia nigdy nie bedzie. Teraz widze, ze sie stara o mnie. Tym bardziej ze nigdy wczesniej jak bylismy ze soba nie powiedzial ze mnie kocha, a teraz twierdzi ze nie potrafi beze mnie juz zyc mimo ze rozstalismy sie dobre kilka miesiecy temu....

to jest naprawdę cięzki temat. Musisz z nim dużo rozmawiać i zobaczyć jak reaguje na rozmowy o niej. Potrzebuje czasu, żeby zapomnieć o niej albo co gorsza znowu być z Tobą, żeby nie myśleć o niej. Generalnie musisz być pewna, że już o niej nie myśli

Do głowy mu nie wejdziesz ale nie wiem.. możesz kogoś mu podstawić np. koleżankę . kogoś kto z nim szczerze pogada a potem ci to wykabluje.. ehh nie wierze, że to mówie

Gość flaflunia
Ale juz mielismy kilka rozmow, on uparcie twierdzi ze to przeszłośc i teraz go to tylko śmieszy.... Ze nie ma juz jej w sercu cale szczescie.

Gość to daj mu szanse
i wtedy zobaczysz jak sie zachowuje i czy na pewno mu zalezy

Byc może się na niej zawiódł. Jeżeli tak to rzeczywiście może mieć już ją w dupie. Zależy jak ona go potraktowała. Jeżeli potraktowała go z góry to napewno o niej nie myśli. Jeżeli wiesz w jaki sposób się rozstali to połowa sukcesu.. Resztę można wywnioskować.

Gość taaaa jasne
kilka miesiecy temu bylaś zapchajdziurą a teraz gość doznal olśnienia i cie kocha i żyć bez ciebie nie moze jak wy wierzycie w takie bzdety to wszystkiego dobrego dla mnie to ewidentna ściema możliwe , ze tamta go olala a wie , ze ty go kochasz wiec ci wciska kit, przeciez sam nie zostanie biedny miś a za miesiąc bylej sie zmieni i poleci na gwizd i znowu uslyszysz text , że jednak sie pomylil...... facet porażka