Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maliniak85

Jak zachowac się co zrobic/ Trudny charakter dziewczyny

Polecane posty

Mam 24 lata moja dziewczyna 19. Pierwszy raz jestem tak mocno zakochany i ona mowi to samo-nawet bardziej okazuje niz to ja. Wspaniale spedzamy czas ze soba nie nudzimy sie nigdy Jestesmy razem juz pol roku na zywo nigdy nie klocimy sie na zywo ale zawsze jak juz przez sms lub na gg i oglupoty naprawde nie bede pisal bo ksiazke mozna napisac. Mianowicie chodzi mi o to ze tylko jak cos jej nie pasuje a najgorzej jak pomysli ze wedlug jej mi o to tak chodzilo staje sie wybuchowa. Zaczyna pisac nie ma to sensu, nie chce takiego zwiazku zaczyna przeklinac itp pozniej ze to koniec zebym dal spokoj, zebym wypierdalal. Zawsze mialem tak jak mi dziewczyna nie odpowiada to juz nigdy nie odzywalem sie tylko napsialem i dalem do zrozumienia ze koniec. W tej sytuacji jest inaczej po pierwsze ja bardzo kocham ale juz ile razy obiecalem ze to koniec po jej takich slowach. Sama zostawia mnie- se mysle kocham ja ale nie ma to sensu bo jak pisze ze kocham ja to phi albo smieszne. Ale mija 2h pisze dzwoni ze przeprasza ze kocha ze chce na zawsze Jak. wylaczam tel na domowy dzwoni. A najgorsze jak chce porozmawiac o tym to jest juz to nie wazne i ze ja wypominam. Wiem ze ja kocham a ona mnie ale naprawde z tym nie umiem i nie wiem jak poradzic. Ostatnio pisze naprawde to koniec- wylaczylem tel na pol dnia bo wiedzialem ze napisze i tak bylo- 20 pare sms i 50 pare polaczen nieodebranych.

Gość
Odpuść sobie. Zdrowie psychiczne jest w życiu najcenniejsze.

co racja to racja.. Dziewczyna zagubiona potrzebuje może przewodnika

Nie jestem jej pierwszym chlopakiem ... Wiem ze z poprzednim byla rok i jak zawsze klocili sie to numer zmieniala przez rok miala 50 roznych numerow!!1 Odrazu jej powiedzialem ze jak tak zrobi to koniec dwa razy wspominala ze zmieni po klotni ja tylko ok i wszystko. Nie jestem taki zeby kogos prosic czy latac za kims i by nas juz dawno nie bylo ale ona spokoju nie daje mowi ze wie ze ejstem tym jedynym itp ale jej ten charakter jezu. Na zywo nigdy nie ma klotni ale jak nie jestesmy razem wynajduje takie cos bo do kolezanki na nk komenta napsialem ona tez pisze do kolegow, bo poszedlem do rodzinki i dlugo nie wracam do domu-najlepeij zebym siedzial caly czas w domu- o to klotnie o pierdoly ale jak staram jej wytlumaczyc to wypomianm i nie chce mnie sluchac!!

Gość edek111
Zgadzam się. Ona ma coś nie tak z psychiką.

Gość Pasza
Moim skromnym zdaniem: nowy dres i VW golf z 90 roku ze sportowym tłumikiem powinien załatwić sprawę.

Gość Pasza
Żart,żartem ale kobiety z rynsztoka takie są! Weź się w garść, składnię popraw to może spotkasz prawdziwą kobietę.

Gość Żyję z kobietą z BPD
Poczytaj sobie o Borderline u Kobiet czyli zaburzenie pograniczne osobowości. Niestety Twoja kobieta ma typowe objawy co moja, które ma zdiagnozowane. Olewaj Jej gomory a na tym wyjdziesz zwycięsko :)

Gość Żyję z kobietą z BPD
humory* sorrka niedawno wróciłem z weekendu majowego , zmęczenie

Gość eldoradaaa
Jak robi Ci jazdy na necie, to proste - nie rozmawiaj z nia przez gg. Ja ze swoim na gg nie gadam, no chyba ze przeslac linka z czym itp. A i sie zeszmaciles - ona wie ze moze z toba zrywac ile chce bo jak kiwnie palcem to i tak wrocisz :P Pogadaj z nia o tym, gdy po ostrzezeniu znow zrobi taki numer, odpusc sobie. Czy naprawde warto za dupczenie znosic tyle? Odpowiedz sobie sam.

Gość z tym samym problemem pan
tu nie chodzi o dup***nie tylko o honor.. badz jak gosc z jajami a nie jak Ona.. bedzie tego zalowac ale moze cos zrozumie.. jak zrozumie daj jej szanse jak ja zmarnuje powiedz zegnaj i zycz szczescia,,..