Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam przesranee

Moja sasiadka nie pozwala mi spac! blagam co ja mam robic?

Polecane posty

Gość Mam przesranee

Wydawalo mi sie ze wygralam los na loteri- rodzice kupili mi mieszkanie, wyprowadzilam sie do innego miasta, do siebie wreszcie tak sie cieszylam, nowa praca. Tylko ze mam sasiadke ktora nie daje mi spac! tutaj sciany sa cienkie wszystko slychac a ona slucha telewizora na caly regulator, tak glosno ze nie slysze swojego! oglada go czasami do 2 h w nocy a budzi sie juz o 5h nad ranem i go wlacza! nie sypiam, jestem wkorwiona! placze z bezsilnej zlosci! kiedys poszlam do niej, a tu otworzyla mi staruszka ktora ma skleroze!!! prosilam grzecznie ale ona zaledwie przekreci zamek juz zapomina! no co ja mam zrobic!!??odechciewa mi sie zyc przez ten jebany telewizor!!!

Gość piękna młoda z jedną wadą-mąż
stopery do uszu

Gość hhfhfhfh
trudno wezwac policje?

Gość no współczuje Ci

Gość mysio pysio
nie przesadzaj, babcia kopnie w kalendarz juz niedlugo to bedziesz miec spokoj

Gość szakalaka
hahaha daj spokój babci ;-)

idź do niej - kup jej słuchawki , podłącz do tv i powiedz że tylko tak ma od dziś słuchać telewizora !!!!!! :classic_cool:

Gość jasminaaaaa_
a ogładałaś film ,, starsza pani musi zniknąć"? :)

Gość nie licz na spokój
jak babcia kopnie w kalendarz. Wprowadzą się spadkobiercy ,młodzi z fantazją i balangi będziesz miała do białego rana.U mnie tak jest. Wieża rżnie na cały regulator jakieś metalowe kawałki,ściany i sufit drżą i nie ma zmiłuj.Ani prośby ani grożby nie pomagają. Skończeni ,prymitywni debile, że nie mają za grosz kultury. Można iść z nimi do sądu ale z jakim skutkiem,prędzej straci się zdrowie niż kretynów uciszy.

Gość niobka
skąd ja to znam... nade mną też mieszka starsza samotna babcia, która ogląda głośno tv. przez parę nocy mnie to wkurzało, bo nie miałam stoperów i zapominałam kupić. potem kupiłam stopery w aptece i probleem się skończył ;) zresztą po paru miesiącach przeniosła sobie tv do innego pokoju i teraz budzi kogo innego :D

A Babcia w ogóle wie, że komuś to przeszkadza?