Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trampek555

krwawienie z penisa

Polecane posty

jestem z moim chłopakiem już prawie 2 lata. miedzy nami jest bardzo dobrze i co najlepsze jestem z nim w ciąży;) nie martwimy się z tego powodu ale mamy do was parę pytań na nasze intymne tematy jeśli możecie to odpiszcie i doradźcie coś nam;) dziękujemy i pozdrawiamy \" PYTANIA\" 1)pewnego razu moj chłopak chciał sie ze mną pokochac.Ale ja jakos nie miałam ochoty na sex wiec zadowoliłam go ręką pod kołderką. Gdy poszłam rano do łazienki zobaczyłam ze moje ręce są całe we krwi.nie wiedziałam co zrobic .zawołałam dawida do łazienki i mu pokazałam ręce.on sciągnoł spodnie i całe jego majtusie razem z penisem były we krwi.przestraszylam sie bo nie wiedziałam dla czego. mowił mi ze nic sie nie stało ale boje sie ze cos jest nie tak. czekam na waszą rade... 2)czasami po seksie moj chłopak ma napuchnieta skorke penisa. tez nie mam pojecia dla czego a on sie boji isc do lekarza.wiec moze wy cos poradzicie. mo\\e to dlatego ze jestem w ciązy albo cos jest nie tak... smaruje sobie kremikiem i po pary godzinach juz jest dobre ale mowi ze go piecze i ma troszke obdartą skorke. czy to przec moją ciąze?

Gość sonia8
Masakra!!!!:(:(:(:(

ile Wy macie lat? niech on wezmie tylek w troki i do lekarza! przeciez on moze Cie czyms zarazic,a Ty w ciazy przeciez jestes! pomyslcie troche logicznie moze, chyba,ze sobie jawnie jaja tu robicie,bo tak to brzmi wlasnie

Gość owoc morza
ginekolodzy dla facetow :D:D:D

Gość bambi12345
Jak jemu może się cos dziać przez to, że Ty jestes w ciąży? Jesli to wszystko prawda, choc nie podejrzewam, to natychmiast z gościem do lekarza, jesli ma on zamiar sobie jeszcze kiedyś poużywać... Dla mnie jednak cały ten wątek do prowokacja jakaś głupia.

Gość ann//
Natychmiast powinien isc do lekarza!!!! Szczególnie jesli chodzi o to krwawienie. A to ze penis piecze itd moze byc powodem np grzybica i badzo mozliwe ze ciebie nia zarazi, jesli juz nie zaraził, a ty przecierz jestes w ciązy!!! Natychmiast do lekarza!!!!!!!

a dlaczego miała to by byc sciema? dlatego nie wiem co z nim jest ale to wszystko jak najszczersza prawda... :(:(:(:( z palca tego nie wyssalam:|

Gość sdasd
powinien iść do lekarza i to jak najszybciej, bo te krwawienie może oznaczać poważne kłopoty. A tak w ogóle to faceci chodzą do urologów....

Gość ann//
dlatego ludzie myslą ze to sciema bo z takimi problemami to sie idzie do lekarza jak najszybciej a nie pyta o rady na forum!!! Forum nie zastąpi wizyty u lekarza. Wasze pedejscie jest nieodpowiedzialne na tyle ze ludzie myslą ze to głupi zart