Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 potrzebuj臋 garnitur

gdzie kupi膰 garnitur w Poznaniu?

Polecane posty

Go艣膰 potrzebuj臋 garnitur

prosz臋 poda膰 na jaki wydatek musz臋 si臋 przygotowa膰, dzi臋kuj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 potrzebuj臋 garnitur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joela
Swietne garnitury sa w cybinie duzy wybor i rozne ceny.Z dobrych firm .A takie zwykle dostaniesz w wielu sklepach z mesk膮 odzie偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potrzebuj臋 garnitur

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joela
no pisze ze w cybinie a ceny i 700 - wiecej.Cybina to centrum handlowe w Swarz臋dzu i na wysokosci Auchan w SwadZimiu.Sklepy z garniakami sa w Plazie.King Crosie Panoramie-tam tanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potrzebuj臋 garnitur
dzi臋kuj臋 liczy艂em, ze kto艣 poleci jaki艣 konkretny sklep ze wzgl臋du na super obs艂ug臋, du偶y wyb贸r i przyst臋pn膮 cen膮, czekam na wi臋cej opinii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proponuj臋 u producenta
10 km od Poznania, warto podjecha膰, bo o po艂ow臋 ta艅sze ni偶 w galeriach: http://www.garnitury-em.pl/

Udost臋pnij ten post

tu cennik z ich stronki: Ceny detaliczne garnitur 2-cz臋艣ciowy od 195 z艂 garnitur 3-cz臋艣ciowy od 240 z艂 spodnie 65 z艂 kamizelka garniturowa 45 z艂 kamizelka 艣lubna 120 z艂 musznik 30 z艂 krawat 20 z艂 koszula 35 z艂 pokrowiec na garnitur 10 z艂

Udost臋pnij ten post

aha- uszyj膮 ci na miar臋 w tej cenie, jesli jeste艣 niewymiarowy to nie problem. M贸j ma偶 kupuje tam od lat, zawsze jest zadowolony :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam LONSYL os. Rusa 13. Sklep troszk臋 na uboczu, ale bardzo fachowa obs艂uga a szczerze m贸wi膮c oferta mody m臋skiej wsz臋dzie jest podobna, sklepy r贸偶ni膮 si臋 tylko personelem, a takiego kt贸ry naprawd臋 si臋 zna na garniturach to ze 艣wiec膮 szukaj. Lonsyl ma swoj膮 stron臋 www.lonsyl.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DamianPoznan1
R贸wnie偶 polecam Lonsyl (www.lonsyl.pl) ostatnio poszed艂em z 偶onk膮 zobaczy膰 co maj膮 ciekawego, faktycznie niskie ceny i bardzo mi艂e Panie, z tego wszystkiego kupi艂em super tanio sweterek :) (ekstra jako艣膰 a cena 艣miesznie niska).

Udost臋pnij ten post

Polecam salon w Cybinie dostaniesz bardzo dobry garnitur ju偶 za 700z艂 szyty na Ciebie albo za 497z艂 kupiony od r臋ki. Ceny maj膮 bardzo dobre, a jako艣膰 garnitur贸w jest wysoka, o to przecie偶 chodzi, garnituru nie kupuje si臋 co miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Bardzo du偶y wyb贸r garnitur贸w w przyst臋pnych cenach maj膮 w Cybinie, pami臋tam, 偶e szyty na miar臋 kosztowa艂 700z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dobre garnitury dostaniesz w Cybinie w Swarz臋dzu, to takie z wy偶szej p贸艂ki ale cenowo jest tam ok a do tego duzy wyb贸r modeli

Udost臋pnij ten post

Bardzo du偶y wyb贸r jest w Cybinie, a garnitur kosztuje tam 497z艂, bardzo dobrej jako艣ci i markowej firmy. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A kupowali wasi faceci moze garnitur przez internet? Bez mierzenia? Bo m贸j sobie wymysli艂 i nie wiem co o tym mysle膰- przekonuje ,mnie tym 偶e jakby trzeba by艂o wymieni膰 to robi膮 to na koszt sklepu (chyba kuriera podsy艂aj膮 no bo jak inaczej) Wybra艂 co艣 z promocji studni贸wkowej razem z koszula i krawatem za 499z艂 no i st膮d to parcie, 偶e cena dobra http://recman24.com/sklep/pl/recman/skladanie-zamowien#studniowka?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+Name-_-MainBanner-_-Banner+duzy+1 On wybra艂 ten garnitur saracen - na fotce wygl膮da nie藕le co my艣licie o tym?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 danusia gy
Mo偶na kupi膰 艂adny garnitur w Spilliaert, szyj膮 na miar臋 z dojazdem do klienta. Bardzo fajna porz膮dna firma, garnitury 艣wietne, dopasowane, idealnie skrojone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tomasz Szal
Ja garnitury kupuj臋 tylko w salonie Cybina, ceny maj膮 r贸偶ne wi臋c na ka偶d膮 kiesze艅, polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艁ukasz Kot
Ostatnio garnitur zakupi艂em w Cybinie ko艂o Poznania firmy Vistula, jestem bardzo zadowolony z zakupu i obs艂ugi, by艂y te偶 garnitury ta艅sze zale偶y kto czego szuka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂 Rydz
Ja kupuj臋 w Cybinie, porz膮dny salon z mod膮 m臋sk膮 i damsk膮, szyj膮 te偶 na miar臋...cenyy zaczynaj膮 si臋 od 497z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Henryk Nowak
Ja kupuj臋 bardzo cz臋sto w Cybinie, zawsze jest to dobry zakup, mog臋 艣mia艂o poleci膰 ten salon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha艂 Kr贸l
Nosz臋 rozmiar XXL, bez problemu w Cybinie dosta艂em rozmiar w moim rozmiarze, dobry zakup :) dobrze si臋 go nosi i wszystko jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam zamiar zam贸wi膰 przez internet taniej i szybciej a nie wierze 偶e wymierzy膰 sie to taki problem. Mam nawet upatrzony sklep z tanimi garniturami i to szytymi w Polsce www.recman24.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anastazja4390
Moda M臋ska Nowak http://www.taniegarnitury.com.pl/ - maj膮 bardzo tanie garnitury, bo mo偶na kupi膰 modele ju偶 od 249 z艂. Szyj膮 z dobrych materia艂贸w, wi臋c ich garnitury s膮 fajnej jako艣ci. No i maj膮 du偶y wyb贸r.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 garsi
bardzo fajne fasony garnitur贸w s膮 tu w sklepie online http://www.malibu-moda.pl/ . sam dosy膰 cz臋sto bo kilka razy w roku tam zamawiam- taka praca - i jeszcze si臋 nie zawiod艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 omnel
No to Was zaskocz臋, bo ja zrobi艂em du偶o kilometr贸w zanim dosta艂em ten jeden jedyny garnitur 艣lubny. Specjalna okazja wymaga po艣wi臋ce艅, a ja chcia艂em wygl膮da膰 bez zastrze偶e艅, wiec zdecydowa艂em si臋 na sklep Vizarro w Toruniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam salony Giacomo Conti, w Poznaniu maj膮 ich kilka. Przez internet to mo偶na buty kupi膰 a nie dobrze skrojony garnitur, trzeba przymierzy膰 przede wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szczerze polecam Giacomo jak przedm贸wc膮, od lat ju偶 tam kupuje i jestem bardzo zadowolony.

Udost臋pnij ten post