Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ING bank slaski

Jak on mnie wkurza ze ma tyle kobiet dookola siebie!!

Polecane posty

Gość ING bank slaski

cale zycie zadawal sie glownie z kobietami, mial ich sporo, my jestesmy ze soba 3lata. nie zdradza na pewno ale irytuje mnie, ze ciagle kreca sie kolo niego jakies baby!! :o:o:o

zbuduj klatkę i go zamknij :p jesteś tak mało pewna siebie , czy nie masz zaufania do niego?

Gość ING bank slaski
wsrod tych kobiet jest ok 1/3jego bylych, wiec zaufanie jest ze tak powiem.. naruszone sila rzeczy. tak, jestem malo pewna siebie.

wytrzymał z Tobą trzy lata a to już coś :) 1/3 to są jego BYŁE , więc Ty jesteś na pierwszym miejscu. Koło Ciebie też się kręci mnóstwo facetów i co? trzeba to zauważyć....

Gość ING bank slaski
dzieki;) najgorsze jest to, ze ja na ten temat nie moge sie odezwac nawet slowem, a wystarczy, ze obok mnie pojawi sie kolega (z pracy!!!) i juz jest afera:o masakra, mowie wam.

Gość ING bank slaski
mawronka wiem, wiem. tylko to czasem takie meczace.. ale spoko, mam dzis zly dziec, pewnie dlatego tak psiocze;)

Gość frufru
"ING bank slaski - najgorsze jest to, ze ja na ten temat nie moge sie odezwac nawet slowem, a wystarczy, ze obok mnie pojawi sie kolega (z pracy!!!) i juz jest afera" heh zapytaj czemu on może mieć znajoe w Ty nie. ciekawe co powie ciekawego. to nie Ty jego w klateczce, tylko on Ciebie...

Gość A ja jakos nie wierze
Tez mialam takiego faceta, taka sytuacje, tez sie balam, wytrzymal ze mna 5 lat,okazalo sie ze od 3 zdradza