Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaaaaaaaaa

niskie kontra wysokie tylko kulturalnie

Polecane posty

Gość agniesiaaaaaaaaaaaa

mam pytanie czy te niskei zazdroszcza wysokim czegos? i odwrotnie

Gość ja mam 176 cm
i jestem dumna ze swojego wzrostu zakładam sobie jeszcze szpile 8-10 cm i czuję się super :) I wszedzie mnie widać, nie ginę w tłumie :P

Gość belzebuba27
Nie zazdroszcze niskim dziewczynom en masse niczego :o Podobnie będąc brunetką nie zazdroszczę blondynkom. Mogę czasem poczuć zazdrosć na widok ladnej niskiej dziewczyny równie dobrze jak na widok ładnej wysokiej. I tyle w temacie.

Tego, że są malutkie, poręczne, mają małe stopy, dłonie i mogą nosić dowolną wysokość obcasów?

Gość ja 28 a
ja mam 176 cm .. i jedno co mnie kurza to to , że nie mogę dostać spiodni dla siebie - na dł . of course:)))

Gość niesamowite i przerażające
Jesssu ten temat już był. Dziewczyno masz jakiś kompleks? Co to za różnica czy wysoka czy niska, byle proporcjonalna i lubiła siebie.

Też mam 176 cm i nie jestem dumna ze swojego wzrostu, a co to za powód do dumy? Czy miałabym 150,160,170,180 cm, nic by to nie zmieniło. Nie mogłabym być dumna z czegoś, na co nie miałam wspływu i co jest najmniej ważne. Natomiast gdybym miała wybierać, wolałabym być niższa o te 6 cm.

Gość ja mam 177 cm i kiedys
zazdroscilam tego, ze niskie moga biegac w obcasach. W moim otoczeniu bylam zawsze najwyzsza i mialam duzy kompleks z tego powodu, ale odkad wyjechalam z kraju (8 lat temu, mieszkam w Holandii) to kompleks minal, bo Holendrzy to najwyzszy narod na swiecie i tu jestem normalnego wzrostu, wiec swobodnie czuje sie w obcasach i codziennie je nosze :D Moj maz zreszta tez pomogl pozbyc mi sie kompleksow, poniewaz zawsze mowil, ze jemu podobaja sie wylacznie wysokie dziewczyny (sam jest wysoki), wiec dzieki niemu tez zaczelam myslec inaczej. Nadal jednak kiedy odwiedzam rodzine w PL, to czuje sie jak wielkolud, czego nie omieszkaja mi wypominac niektorzy wujkowie...ale teraz to juz szczerze mi to wisi, bo jestem tam pare dni, moze tygodni, potem pakuje torbe i wracam co swojego domu do kraju wielkich ludzi ;)

A ja spodnie kupuję bez problemu, długość 34 jest idealna, dla wyższych jest jeszcze 36. Żaden problem.

Gość ja 28 a
niby tak , tyle , że ja mieszkam na lekkim odludziu i jedynie allegro mnie ratuje:)

Gość ja mam 172cm
nigdy nie mialam kompleksow i nigdy w zyciu nie chcialabym byc niska do szczescia nie potzreba mi wiecej ani mniej cm tylko ..5 kg wiecej:D

Gość żelazkiem lepiej
dałabym 5 lat życia za chociaż 5cm więcej :(

Gość żelazkiem lepiej
i dlaczego 'kontra"???? Mam bliską bardzo wysoką koleżanke, bardzo sie lubimy. Ona chętnie by mi oddała troche, a ja bym chętnie wzieła. Ale to się nie da 😭

ja mam 179 moj facet 184 i chcialabym byc nizsza tak ok 168 a zazdroszcze nizszym dziewczyna chyba przede wszystkim tego ze nie maja takiego problemu z zakupem butow jak ja jak chca sobie kupic eleganckie buciki to wybieraja jakies sexowne szpileczki a nie pierwsze co wejda do sklepu to szukaja plaskich albo z najnizszym obcasem jaki jest:-(

Moim zdaniem niskie prezentują się lepiej przy męzczyznie, za to wysokie nadają się do sportu i modelingu. Dodam jeszcze tylko, że moim zdaniem jezeli chce się mieć potomka to lepiej wybrac wysoką.