Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alik17

przed pierwszym rozbieranym spotaniem

Polecane posty

Gość alik17

mam taki problem. wkrotce bede mial lozkowe spotkanie z moja dziewczyną. mam starszna ochotę ale jest problem. mój penis jest inny od tych jakie widziałem. ma krótki napletek zasłaniający tylko część żołędzi. okropnie mnie to krępuje i boję się że dziewczyna mnie wyśmieje. co mam zrobnić czy jakoś z nią najpierw pogadać? a wogowle czy któraś z was widziała już takiego pena?

Gość ryutyiy
Nocos Ty, moj facet ma to samo , miał przede mną wiele kobiet, zadnej to nie przeszkadzało, nie miał nigdy na tym punkcie komplexu, a mnie się taki podoba bardzo...jak widzę teraz facetów z normalnymi napletkami, zaciągniętymi na całego penisa, to dla mnie to jest NIEŁADNE, kojarzy mi się z jakąś rurką, a u niego wygląda to slicznie, że zawsze część jest odkryta, mimo, że nigdy nie był obrzezany, ani nic. Człowieku nie masz sie co wstydzić, już słyszałam opinie, że kobietom takie się bardziej podobają...już poza kwestią, że to nie ma znaczenia jak dwojce ludzi na sobie zalezy;)

Gość alik17
dzieki za miła i szybką odpowiedź. wiesz trudno nie mieć kompleksu w takich sprawach... ja też nie buyłem obrzezany tylko taki się urodziłem. Myślisz że moja dziewczyna uzna to za cos normalnego? wątpię żeby widziała takiego jak ja mam bo to chyba rzadkosc?

Gość sandraz gdyni
tez uważam że przesadzasz. krótki napletak wcale nie jest taki rzadki jak sądzisz. bardziej doświadczone dziewczyny cenią sobie właśnie takie. to jakby dar z nieba, bo ladny, hiegieniczny a bez koniecznosci obrzezania. wielu chłopaków ma okropne opory przed pójściem na zabieg. zobaczysz ze dziewczyna bedzie zachwycona jeszcze jak dasz jej powod wprawna technika...

Gość ryutyiy
To nie jest taka rzadkość wcale:) Kurcze, naprawde to zaskakujące dla mnie, że ktoś może mieć na tym punkcie komplex...Dla mnie to nie był ZADEN problem, w ogole nic dziwnego, a mój facet duzo pozniej w rozmowie z głupia palnął "no takiego sobie mam, ale kazda kobieta mowila mi, ze ladny" hehe. On w ogole traktuje to jako norme totalną, nigdy nie uwierzyłby, że ktoś może się tym choć trochę martwić:) Nawet jeśli Twoja dziewczyna zwraca na wygląd wielką uwagę...to i tak GWARANTUJĘ nie będzie to żadnym problemem...a poza tym...to NAPRAWDĘ wg wielu kobiet (w tym mnie) wygląda ładniej. Pomysl co mają powiedzieć faceci, którzy mają tyakie długie napletki, to dalej wystają poza penis..moim zdaniem to jest nieatrakcyjne..choć jakby mi na facecie zależało, to i to nie zrobiłoby roznicy:) Chłopie, spoko, nie masz kompletnie powodow do obaw:)

Gość ryutyiy
Dokladnie Sandra. Wg mnie to nawet lepiej dla kobiety:)

Gość halina25
aliku poprzednie dziewczyny powiedziały dokładnie co sama myśle. powiem wiecej im bardziej odslonieta glowka w zwisie tym bardziej podniecajace. wyglada jakbys byl stale gotowy na mila akcje.

Gość taki jeden z krotkim
spoko Alik, wielu chlopakow ma takiego jak ty. dziwie sie ze dotad nie widziales na basenie czy plazy. ja mam tez takiego i niegdy nie mialem problemu z dziewczynami. z obecna rozmawialem kiedys na ten temat bo ona mnie zagadnela. miala przedtem takiego z dlugim i powiedziala ze nie podobal jej sie, ze miala opory przed braniem do ust . moj jej sie bardzo podoba. namawia mnie zebysmy poszli z jej kolezankami do sauny, zeby sie mogla mna zpochwalic, tak jest dumna. ale chyba to przesada. one miedzy soba o tych sprawach rozamwiaja i wiem ze obecnie panuje wrecz moda na takie penisy jak nasze

Gość fafka20
a ja wam powiem ze jak pierwszy raz zobaczylam pena mojego chlopaka wlasnie takiego jak twoj alik to sie przestraszylam. myslalam ze mu cos dolega. w szkole nie ucza o takich roznicach a moj brat ktorego widzialam od malego mial takiego z dluga skorka. rzeczywiscie mnie i moim kumpelom bardziej podobaja sie takie z krotszym napletkiem albo w ogole bez. czy to kwestia mody? nie wiem.

Gość eluniaaaaa
zupełnie normalny i ładny. a co do nauki to rzeczywiscie w podrecznikach pokazuja tylko faceta z takim dlugin napletem i to ma byc norma. to tak jakby uczyc ze kazda dziewczyna ma tak zwana buleczke czyli bez wystajacych warg mniejszych a jak wiemy jest calkiem inaczej

Gość ALDONA1985
alik nawet nie wiesz jak bardzo chcialaby,m zeby moj facet zdecydowal sie na zabieg skrocenia napletka. nie ma stulejki wiec niby nie potrzeba ale estetyka tez sie liczy. moi dwaj poprzedni partnerzy mieli takie jak ty, tak sie zabawnie zlozylo. przyzwyczailam sie do takiego wygladu pena i juz