Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggggggggggggggggggggjlo

co to znaczy, że MIŁOŚĆ SAMA PRZYJDZIE? dla mnie to bzdura.

Polecane posty

wiele osób mi to powtarza, a przecież to brednie. Miłość nie jest jakimś rozumnym, rzeczywistym stworzeniem, które mysli i samo przyjdzie. Albo, że 'miłość przychodzi i sama odchodzi, gdy ktoś jej nie zauważy', tak to sobie może pies odejść, a nie coś czego nawet nie widać. wierzycie w to?

NIEEEEEEEEEEEEEE - w to nie wierze, bo jeśli miałby tak być, to czemu do mnie nie przyszła????? sama nie przyjdzie - trza zaprosić :D

Gość to tak jak z kolejnym
durnym powiedzeniem - "siedź w kącie a cie znajda":o taaa... siedź, siedź az obrośniesz w kurz i pajęczyne.:p

własnie, że jeszcze 'trzeba zaprosić'. Dziwna taka personifikacja.

albo, że zapuka sama :P do twych drzwi.

Gość afdfggl
no są takie powiedzonka, albo że przejdzie samo...

Gość deko w mrowisku
ojjj jasne ze bzdura

Gość adfdgg
powiem tak, to jest prawda w tym sensie, że nie to że latasz i szukać miłości, no ale zyjesz sobie miezy ludzmi i ona przychodzi, znaczy nie chodzi o to, że jest bierna, bierny totalanie i ona cie w ciemnym kacie odnajdzie, trzeba jej pomoc...

Sama przychodzi miłość jednostronna, platoniczna ,nieodwzajemniona . Można się w kimś zakochać i cierpieć na miłość. Niestety, miłości prawdziwej, dwojga ludzi trzeba dać szansę...

oczywista oczywistość, miłość musi "przyjść", "narodzić się" itd. od pierwszego wejrzenia jest zauroczenie, chemia, miłość powstaje w wyniku wielu wspólnych przeżyć, doświadczeń, które muszą zbliżyć dwie osoby.

samo pojęcie miłość możesz różnie definiować np''miłość to uczucie głupie zaczyna sie i kończy na dupie'' lub "Miłość jest znalezieniem siebie zewnątrz siebie." ;)

to straszne - niby za każdym razem dawałam szansę i pomagałam a jednak zawsze tylko ja kochałam i zawsze tylko ja cierpiałam z jej powodu - ja uważam że co komu pisane to będzie... jak masz być szczęśliwy/a w miłosci to będziesz choćbyś się zaszył/a w naciemniejszym kącie - a jak nie masz mieć szczęścia w miłości - to choćbyś stanął lub stanęła otworem dla całego świata i tak będziesz sam/a :) tak uważam

10 da ci popalić, wykorzysta cie, będziesz myślała nad tym, żeby przestać kochać... Ale dla 11 warto żyć i pamiętaj o tym.

a moim zdaniem cały w tym ambaras aby dwoje chciało na raz:)

Gość nic dodac nic ujac..
otworem do swiata moze stanac wylacznie kobieta;)

hmmmm01 - może coś w tym jest - ale masz rację - na dzięń dzisiejszy wolę nie czuć nic

a tak - z tym otworem to niefortunnie mi się rzekło :D - ale każdy wie o co mi chodziło ;)

Łatwiej zakochać się, nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha. to jest cała prawda spadam miłego;)

zdarza sie sama przydzie tam,gdzie jej nie szukasz..jak za zaboj chcialam kogos znalezc,to ani slychu ani dychu...potem odpuscilam,przerzucilam sie na zabawe i smiech i cyk..zupelnie niespodziewanie :)

tak tak - historii jakich wiele - ja nie mam podstaw by wierzyć że mi też takie coś może się przytrafić - ale jak już powiedziałam - co ma być to będzie :)

Gość ankaa.
rzeczywiscie bzdura

bo jak ktośpisał to pewnie chodzi o \"miłość sama przyjdzie jak będziesz prowadzić aktywne życie, poznając wielu nowych ludzi i wchodzić z nimi w różne w tym bliskie relacje.\" tylko to po jak jest w domysle :P

Gość hmhmhmehm
Miłości się nie szuka! I to jest prawda że przychodzi sama! kiedy się jej szuka to człowiek zaczyna się okłamywać że to jest to a tak nie jest. Gorzej jest jak przyjdzie wtedy kiedy człowiek jest już w zalegalizowanym związku...