Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duszyczka a

Bańki Chińskie Naprawde Pomagaja!!!!!!!!! rewelacja!!!

Polecane posty

Gość Duszyczka a

Czytalam i czytalam o nich , az wkoncu przeszlam do praktyki , Juz nie moglam patrzec na ten celulit , ktory sie pojawil ajk tylko zaczelam brac tabletki anty. Na poczatku troche bylam zrezygnowana wydawalo mi sie ze to paskudztwo jest jeszcze bardziej widoczne , ale po nastepnych "zabiegach" zauważyłam ogromna różnice!!!!!! jeszcze pare zabiegow i nie bedzie go wogole!!!!! Polecam Polecam Polecam!!!!!

Gość Duszyczka a
upppppppp

napisz cos wiecej na ten temat,jak używasz te bańki,ile razy w tygodniu?pozdrawiam

Gość Duszyczka a
to zalezy , staram sie co drugi dzien , masuje uda i posladki przez okolo 40 min , na naoliwiona skore najlepie z ziaji oliwke do masazu z kompleksem antycellulit, z poczatku troche boli bo wiadomo musisz zassac te banki , ale pozniej jak juz dojdziesz do wprawy , wyda sie to bardzo latwe. Mnie przeważnie masuje moj facet , wiec za bardzo sie nie wysilam ,a efekty sa zadziwiajace!

Gość ...175...
mój znajomy masażysta ostatnio kupił sobie cos takiego: http://mango.pl/uroda/cellu_5000 to działa bardzo podobnie zasysa skore i chociaż wygląda niepozornie to siłe ma ogromną - ja przy maksymalnym wciąganiu wyłam z bólu...

Gość a gdzie kupic to ustrojstwo

Gość Duszyczka a
bańką jak dobrze zassiesz to tez boli , wiadomo nie musimy tak mocno zasysac ale troszke z poczatku musi pobolec , cialo sie musi przyzwyczaić , ja juz teraz takiego bolu nie odczuwam , z poczatku masazu zasysam słabiej zeby rozgrzać skore i miesnie , pozniej juz troszke mocniej , mówie wam dziewczyny , to naprawde pomaga , a mialam juz cellulit widoczny golym okiem i to bardzo. Ja kupilam w aptece na zamowienie i placilam 26 zl, mozna to tez zamowic na allegro.

Gość Duszyczka a
uppppppp

Gość Duszyczka a
to chyba najlepszy sposob na cellulit i ujędrnienie!!

Gość do apteki niedługo lece
mi się wydaje,że efekty to głownie przez tą oliwke!z ziaja . wiem bo sama jestem dowodem. nie wiem może te banki rzeczywiscie działają.

Gość Duszyczka a
Ja używałam dlugo oliwki z ziaji i specjalnych efektow nie zauważyłam dopiero jak zacze;lam sie masowac bańkami to naprawde dziala , sama sie przekonasz , ja tylko daje wam cynka ze to naprawde pomaga bo napewno wiekszosc z nas kobiet ma z tym problem i wypróbowała juz mnóstwo innych rzeczy zeby sie tego pozbyc.

Gość Duszyczka a
wypróbowała już któraś??