Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadadasdsd

stopy kobiety...

Polecane posty

Gość dadadadasdsd

wczoraj poprosila mnie moja kobieta o masaz swoich stop, chetnie to zrobilem bo strasznie mnie one kreca, ale efekt doslownie nie oczekiwany, masujac ja dostalem baaardzo mocnej erekcji! Kreci mnie to strasznie, po masazu lizalem stopy, calowalem, dotykalem, po czym sciagnalem spodnie i nimi sobie zwalilem, konczac na paluszkach! odjazd niesamowity... tez tak macie... jak reaguja wasze kobiety na to? a jak wy to widzicie Skarby? moze wstawicie jakies zdjecia stopek!!!

Gość nic dodac nic ujac..
dostalem baaardzo mocnej erekcji! - dlatego ja nie podstawiam mojemu nozek pod nos;)

Gość zyciodajnik_84
ooo stary.... marzenie ! chcialbym aby moja kiedys kazala mi wylizac swoje spocone paluszki u stopek ! a jak jej zapach ? ahhh cudo chyba sobie zwaze mleko !

Gość dadadadasdsd
oczywiscie byla ledwo po kąpieli! lezala subie w kusych majteczkach na lozeczku, podstawila stopy pod buzie i spytala sie czy wymasuje.... wiedzialem ze po masazu bede mogl nimi sie pobawic... :) kiedys strasznie bylo mi dobrze jak jej robilem jezyczkiem dobrze, a ona w tym samym momencie schwycila go stopami i walila... normalnie odjazd!

Gość dadadadasdsd
up

Gość Adzia__Pn
ja uwielbiam jak moj misio caluje mi stopy, jak mu twardniejeod tego :) ale fakt faktem ze mnie zaraz zeby wielce krecilo to nie!

Gość 4lata
a ja właśnie zrobiłam sobie pedikiur uwielbiam swoje stopki tylko mąż nie zwraca jakoś na nie uwagi...a szkoda bo są śliczne i gładkie :-(

Gość dadadadasdsd
oj, robi zasadniczy blad! ja juz na samam mysl jestem twardy, co dopiero je widziec... moze zrobisz zdjecie? i ja ocenie? Juz na sama mysl kreci mnie w zoladku z podniecenia! sluchaj, moze iedys jak bedziecie lezec zacznij stopa robic mu po penisie, moze sie mu spodoba