Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciaza i petting. Prosze pomocy

Ciaza i petting. Prosze pomocy

Polecane posty

Witam. Ostatnio na imprezie ze swoja dziewczyna przez chwile uprawialismy petting. Moze przez 10 minut i treaz mam urojenie czy mogla zajsc w ciaze? Nie doszedlem do wytrysku ale moglem miec rece w spermie kilka godzin wczesniej. Ona dostala juz drugi okres i mysliscie ze wszystko jest ok? Prosze pomozcie

Prosze pomozcie

Gość fhfgfhnh
nawet nie chce mi sie na takie pierdoły odpisywać (ups napisałam)

czyli mislicie ze wszystko wporzadku?

Gość temat durnowaty
to fakt, ale z drugiej strony co to za przyjemność mieszac w pipce paluchami

Gość fhfgfhnh
Najpewniejszą forma antykoncepcji jest abstynencja seksualna, najpewniejszym objawem ciazy jest poród.

Ehh wiem moj blad, ale myslicie ze nie jest w ciazy?

chłopaku ile ty masz lat? jeżeli nie wiesz jakie podstawowe warunki musza być że doszło do zapłodnienia, to nie zabieraj sie nawet za takie rzeczy jak petting. poszukaj sobie w necie kiedy i jak można zajśc w ciąże. a odpowiadając na towje pytanie, choć brakuje kilku waąznych informacji np w jakim dniu cyklu była twoja dziewczyna, tzn czy miała wtedy dni płodne czy nie i czy w końcu dostała ten okres po tym wybryku? Skad miały się znależć plemniki skoro piszesz że nie doszło do wytrysku? (tylko nie rozumiem co miało znaczyć że miałeś na rece sperme parę godz przed?? Ciaze wykluczam.

Miala dni plodne, bo wczesniej zabawiala sie moim penisem i wycieralem husteczka sperme i moglem sobie ubrodzic reke. Ale to moglo byc z 5-6 godzin przed. Przepraszam zogolnie za ten post ale ja i dziewczyna bardzo sie steresujemy ;/

Tak dostala okresu

a wy nie macie nawyku myć rąk i to jescze przez tyle czasu??!! no dobra i tak po obiedzie. a jeśli chodzi o tą spermę to nie ma szans żeby plemniki przez tyle czasu przeżyły. to nawęceet jeśli już znajda się w pochwie i nie ma płodnego śluzu to przeżywają do 3 godz, a dopiero co na ręce i jeszcze wycieranej chusteczką. także tak jak mówiła wcześniej nie ma szans na zajście w ciąże. ale na przyszłość to trochę przyda się wam troche wiedzy na ten temat, jesli dalej chcecie sie tak zabawiać. I chopie myj ręce!!!, bo która dziewczyna by chciala żeby jej wkładac tam brudne ręce??

Uff uspokoiles mnie :) Dziekuje bardzo za pomoc :) I jeszcze raz sorki za zawracanie glowy :) pozdrawiam :)