Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona kasia

zastanawiam się

Polecane posty

Gość zdziwiona kasia

zastanawia mnie to czemu tu na forum jest milion tematów typu- BOBO- staranka, ale jak ktoś ma inny problem to mają go wszyscy w dupie-taka prawda niestety

Gość a jaki masz problem kasiu

Gość bo tu przewazaja te
infantylne puste doopy ktore robia te swoje ''staranka'' o ''bobo'' bo nie maja innego celu w zyciu tylko memlac o tym na forach. wiec. sie nie przejmuj,po prostu normalne osoby byc moze nie zauwazyly twego postu.

Gość zdziwiona kasia
rano zauwazyłam skrzep z wydzieliny, ogromny wielkości orzecha laskowego- a nie mam ani dni płodnych(za 2-3 dni powienien być okres) ani t o nie jest końcówka np. okresu i jakiś skrzep krwi Jest biało-brunatny i matwię się czy to nie jest jakieś zazkazenie:(

gdybys zaczeła mocno krwawic to idz do gina, a boli cos?>

a może chodzi o to ze nikt nie ma wiedzy ginekologicznej tutaj. No bo jak nikt nie wie to Ci nie odpisze.

Gość zdziwiona kasia
madooona moze i masz rację:( boli mnie trochę brzuch tak po lewej stronie koło jajnika

to banalne i oklepane co powiem ale może powinnaść iść do lekarza....a może po dniach płodnych śluz gdzies sie zablokował i teraz dopiero wyszedł... a moze dni płodne sie przesuneły skoro boli Cie jajnik, a może jajeczko mialo problem z uwolnieniem sie z jajnika i dopiero teraz to sie stało stąd ból i lekkie krwawienie..