Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do was ważne

dość istitne pytanie dla mnie

Polecane posty

waże 57 kg, wzrost 165 cm - ile schudnę na diecie 1000 kcal do końca marca?? dam radę 7 kilo?

kg na tydzień bez ćwiczeń przt tej ilości kcal, chyba że zwolni metabolizm bo to głodowa ilość, lepiej 1500 kcal i dołóż jakieś ćwiczenia :) będzie zdrowiej i efekt jojo Cię nie dopadnie

Gość jasne z schudniesz
ale dorzuc do tego cwiczenia jesli chcesz zeby efekt byl trwali i naprawde powalajacy:)

najtrudniej jest schudnąć te ostatnie kilogramy, dlatego nie wiem czy przy 1000 kcal to sie uda? a może przynajmniej dzienm w tygodniu robić sobie na sokach?

Gość przykładowy jadłospis co
myślicie o nim: 7:00 musli z mlekiem 11:00 gołąbek z sosem pomidorowym 13:00 jabłko 17:00 kapusta z grzybami potem tylko owoce ile to kalorii? czy taki sposób żywienia oczywiście modyfikowany codziennie, zamiast gołąbka parówka, zamiast kapusty kotlet, ale bez pieczywa, ziemniaków, pozwoli mi schudnąć 7-8 kg w ciągu półtora miesiąca?

Gość zona slawka
owoce do poludnia bo to weglowodaqny ktore daja energie jesli zjesz je na wieczor to sie odloza

Gość tatata
Zdecydowanie za mało, dorzuc do tego jakieś warzywka i owoce. Na obiad jedz normalny posiłek, a nie jabłklo. Możesz pozwolic sobie na chleb, ale razowy, najlepiej jedz go rano.

a jadłospis ok? da się schudnąć czy powinnam mniej jeść? pisząc owoce miałam na myśli 1- 2 jabłka wieczorkiem alebo mandarynkę albo pomelo, to wszystko.

ale mi zależy na czasie, muszę schudnąć 8 kg do końca marca, założyłam się z kumpelą,że tego dokonam...

jest szansa,żę zrzucę 89 kg w takim czasie?? przy takim jedzeniu?

Gość miało być oczywiście 8 kg

Gość dziewczyny podpowiedzcie bo
ja w takich proporcjach jadam od kilku dni i nie wiem czy to da efekt o jaki mi chodzi...

Gość bolerinnaa
Nie jedz parówek, pchaja do nich same najobrzydliwsze resztki :/ owoce jedz rano, np. jako 2 sniadanie. Ustal pory posilkow, co 3 godziny Ostatni posilek najlepiej nie pozniej niz 19 i niech to bedzie białko np chudy biały ser albo chudy serek wiejski. Na sniadanie muesli z mlekiem, mozesz sobie tez dokupic otreby pszenne, owsiane, zarodki pszenne, wspomagaja trawienie,tylko nieduzo ich wrzucaj bo sa kaloryczne Tylko pelnoziarniste pieczywo, ale nie takie pierwsze lepsze ktore jest brazowe, bo czesto ciemny chleb wcale nie jest ciemny, tylko ma specjalnie zrobiony taki kolor karmelem. Obiad dobrze jest jesc metoda rozdzielna, ogolnie mowiac,jak jesz ziemniaki to bez miesa, mieso lacz z surówkami

Gość bollerinna dzięki za rady
masz rację, ale powiedz czy przy takich ilościach żarcia schudnę 8 kg w półtora miesiąca czy jedna mam mniej jeść? parówki jem rzadko, ale czasem się zdarzają. Najwyżej zamienię kolejność posilków. PO 7 parówka albo musli z mlekiem, o 11 owoc, o 14 duży kefir, o 17 skromny obiadzik zgodnie z dietą niełączenia i to wszystko. MOże być?

Gość taka dieta plus trochę sportu
schudnę 8 kg w półtora miesiąca?