Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAłamana.......

Dziś miałam dostać okres i co? I NIE MA

Polecane posty

Gość lalalalalalala
kazda marudzi jak ma taki problem:):)nie tylko Ty. A zobaczysz jutro albo za kilka dni napiszesz ze dostalas okres i ze jestes szczesliwa

Gość ZAłamana.......
:( wiem wiem.. tylko czemu faceci sa tak nieodpowiedzialni? Moj czesto chcial bez a ja ze nie, ze sie boje. Az raz uleglam :( chociaz wytrysk byl juz na zewnatrz. Duze sa szanse na taka ciaze?:(

Gość ZAłamana.......
NAPRAWDE : O Ufff.. bede cierpliwie czekala na okres🌼

Gość ajj ojj
A ja z moim chlopakiem ciągle kochamy się bez gumki. On woli bez, a ja nie potrafię powiedzieć "NIE" ;) bo też wolę bez.. Gumki lezą na półce a my bez wiecznie jedziemy, a potem sie spóxnia i tak w kołko. Przestałam się denerwować, będzie może kiedyś "fasolka" hehe czasami sie przyznal że podstępem zdejmował, a ja myślałam że z gumką. Nie wiem, nie czułam jakoś :O zapytalam się tylko "wiesz z czym sie to sie wiaze?", uśmiechnął się, "to dobrze że wiesz". Nie chcę nawet dziecka planowanego, wolałabym KIEDYŚ z wpadki :) bo tak to ja nigdy nie zaplanuję, zawsze czlowiek chce cos robic w życiu że nigdy nie bedzie czasu na dziecko.

Gość cytryniaa
załamana, mnie też się spóźnia. czekam na okres razem z Tobą ;)

Gość ZAłamana.......
dzien minal. a okresu nie ma;( Cytrynia;) mam nadzieje ze obie dostaniemy 🌼

Gość ZAłamana.......
Nadal nic;( w dodatku schudłam do 52 kg z 53,9 w 2 dni.. :( Nie wiem co jest grane . SHIT :(

Gość anka159
nie denerwuj sie! to ze zgubilas wage moze byc spowodowane nerwami, najlepiej zrob test ciazowy i chyba najbardziej wiarygodny jest ten z krwi, ale mysle ze wszystko ok, zreszta gdzies wyczytalam ze w tym plynie sa faktycznie plemniki ale nie ma dowodu ze sa onae zdolne do zaplodnienia, ze pleminiki ktore tam sa "uszkodzone" wiec jezeli jestes pewna ze zdazyl wyjsc w pore to mysle ze nie ma co sie martwic

Gość ZAłamana.......
Tak wyjał w pore. Wychodze z siebie dziewczyny. 22 lata i taka głupia NO NIE WIERZE:(

Gość ZAłamana.......
Zawsze miałam okres jak w zegarku.. :(

Gość anka159
ja nawet przy tabletkach mialam taka sytuacje ze krwawienie dostawalam zawsze na 5 dzien i kiedys minal 5 dzien i zero krwi, dopiero na 6 dostalam, teraz zmienialam tabletki i dostawalam na 4 dzien i ost, przyszedl 1 dzien wczesniej, wiec spoko organizm ludzki to nie zegarek moze sie czasem sposnic i to nie jest spowodowane ciaza! glowa do gory i trzymam kciuki

Gość margaretkaaaaa
Jak tak się strasznie boiszto kup test. U mnie były 2 kreski już na 2 dzień od spodziewanej miesiączki

ja wlasnie bede mamusia ze stosunku przerwyanego i nawet sie ciesze :) i jestem mlodsza od Ciebie zalamana mam 20 lat,a jesli uprawiasz sex to trzeba bylo sie liczyc z konsekwencjami taka jak ciaza. Ja jestem w 19 tygodniu gdzies (od zaplodnienia 17 tydzien). Tak myslalam ze jestem w ciazy bo przed okresem mam zawsze bole brzucha, jestem rozdrazniona a tym razem nie bylo rozdraznienia, ale byl dziwny bool brzucha jak by delikatne klocia w dole brzucha, okresu brak bylo tydzien, zrobilam tescik i pozytywny, tez rtoszke panikowalam, a teraz nie moge sie doczekac rozwiazania. NIe ma sie co orac, denerwowac poczekaj spokojnie na okres jesli nie dostaniesz zrob test i idz do lekarza nawet jesli wynik wyjdzie negatywny. Pozdrawiam

Gość ZAłamana.......
Poczekam jeszcze 2 dni:( W razie czego zamawiam cytotec:( ze stronki womanwaves:(

Gość nie rozumiem1
oj dziewczyno ile kobiet chcialoby byc na twoim miejscu, studia? jest miliony kobiet ktore studiuja i wychowuja dzieci, jesli kazda by tylko z tego wzgledu usuwala wspolczuje, i wspolczuje ci ale podejscia do zycia.

Gość ZAłamana.......
ale ja nie nadaje sie na matke.. NIE NIE NIE. Dzieci chcę mieć ale za 3 lata najwczesniej. W dodatku do 2010 nie mogę mieć dzieci (miałam operacje- powiększenie piersi- i nie moge urodzic przez 2 lata po operacji) ;(

Gość ZAłamana.......
HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOSTAŁAM WŁASNIE OKRES! HURA HURA:D JESTEM NAJSZCZESLIWSZA NA SWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌼

Gość anka159
SUPER!!!! Gratuluje!!! Ciesze sie razem z Toba!!!

Gość ZAłamana.......
Dziękuje Aniu:* Pierwszy raz w zyciu prawie ze szczescia się popłakałam gdy zobaczyłam że mam okres!! od dziś mądrzejsza, rozsądniejsza- i zawsze ZABEZPIECZONA. Szkoda nerwow:)

Gość anka159
dokladnie!!! Ciesze sie ze dostalas okres i pamietaj o zabezpieczeniu!! Ja stosuje tabsy ale uwierz ze w przerwie zawsze mam takie same jak Ty obawy;) Kurcze ciesze sie jakby to mnie spotkalo:)

Gość ZAłamana.......
Dziekuje jeszcze raz:D Fajnie że są tacy ludzie jak Ty 🌼

Gość anka159
dziekuje ale w sumie nic takiego nie zrobilam:)

Gość ZAłamana.......
Oj pomogłas mi i to bardzo:) !!! :* a teraz mykam sie uczyc:D wkoncu stres przeszedł i mogę się skupić:D Buziaki! :)