Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freequa

gdzie moge to kupic??

Polecane posty

Nigdzie nie moge znalezc stanika slikonowego...czy jeszcze sprzedaja takie?? ;/ bo wiem ze ramiaczka mozna wymienic...ale mnie interesuje taki stanik co ma ze slikonu tam gdzie jest zapiecie... Jak Wy sobie radzicie z tymi stanikami jesli ich nie macie a macie zalozyc cos z odkrytymi plecami??

Gość eeiieuei
Chodzi co o ten pas z tyłu? Można dokupić przedłużany pas do stanika, który krzyżuje się na plecach na dole i zapina na brzuchu. Trochę to skomplikowane. Albo stanik z takim właśnie wiązaniem na brzuchu.

Gość eeiieuei
Taki stanik składający się tylko z miseczek się odkleja, jest do dupy za przeproszeniem. :O

Gość ja nie ubieram stanika
ale mam ładne sterczace piersi :)

na brzuch?/ pierwsze slysze..;/ wiem ze kiedys byly normalnie w sklepach takie zwykle staniki tylk oze mialy slikonowe ramiaczka i ten pasek z tylu..a teraz nie ma a ja potrzebuje...nie chce za bardzo z neta kupowac bo bym chciala przymierzyc itd. a moze tego juz nie rozprowadzaj? ;|

moje piersi tez dobrze wygladaja bez stanika...ale nie lubie bez niego chodzic...a poza tym to sa generalnie cienkie materialy i ubrania na impreze wiec wiecie..wole sie jakos zaslonic chociaz tym stanikiem :P

Gość eeiieuei
Odkleja się, to badziew. Zapomnij o jakichkolwiek tańcach czy gwałtowniejszych ruchach.

Gość dziewczyna z komputera
wg mnie nie wygląda to dobrze, kiedy widać silikonowe ramiączka czy zapięcie, chyba nawet gorzej niż zwykłe :), bo ktoś próbuje niby je "uniewidocznić" a i tak widać i to bardzo. Naprawdę polecam taki model zapinany na brzuchu

Gość dziewczyna z komputera
popatrzcie na instrukcję obsługi tego stanika silikonowego JAK STOSOWAC : 1. LEKKO ZWILZYC SKORE WODA Z MYDLEM 2. DOKLADNIE DOPASOWAC KSZTALT UNBRA DO PIERSI 3. DOBRZE DOCISNAC BIUSTONOSZ BY PIERSI DOBRZE DO NIEGO PRZYLEGALY woda z mydłem :O, i tak cały dzień chodzić?:O

ale to tylko na 1 str. tak pisza..a na innych ze wlasnie skora musi byc sucha...ale powieksza podobno o 1 rozmiar :P

Gość eeiieuei
Dlaczego w kółko wypinasz język? :O