Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzała on młody

Co mam zrobić ,czy mu ulec?

Polecane posty

Gość Dojrzała on młody

Mma 30 lat chłopak ma 23 lata,pracujemy razem,ten chłopak chce iść ze mną do lózka jest szalenie namiętny ale jest problem ma dziewczynę ,wiem że nie moralne to ale teraz jestem sama chwilowo ,mam swoje potrzeby zastanawiam się nad romansem z nim ale boje sie że coś do niego poczuje taka jestem..co doradzacie?

nie rob tego..szukaj faceta dla siebie,bo czas leci....romanse z nim tylko przedluza twoj czas znalezienia tego jedynego

Gość Dojrzała on młody
kupe mi sie chce:(

Gość Dojrzała on młody
Tylko to szukanie cos mi nie wychodzi.....teraz podchodze do życia żę lepiej cos źle zrobić niż pożniej tego żałować..a brakuje mi sexu.

Gość lolita222
Pomyśl sobie co on robi swojej dziewczynie teraz flirtując z Toba a ona o tym nie wie.Pomyśl też co on może Tobie zrobić jak Ty z nim będziesz juz jakiś czas tym bardziej kwestia wieku,jesteś od niego starsza.Za kilka lat może znajdzie sobie następną koleżankę z pracy..Pogadaj z nim na poważnie albo dziewczyna albo Ty bo chyba dwie to byłoby mu za dobrze:))Czyż nie?:))

Gość Dojrzała on młody
Ja wiem że to jest niebezpieczna gra ,jednak jestem też ciekawa jak to jest z takim młodym chłopakiem w łóżku;-),a codziennie mnie adoruje i sygnalizuje że po pracy jest chętny na tak zwaną kawe;-)i nie kryje sie z tym to mnie zastanawia czemu on adoruje mnie przy innych..juz wszystkie koleżanki cos tam plotkuja..

Gość lolita222
ale przecież boisz sie ze sie zakochasz...a jak sie zakochasz...???bedziesz miała większy problem..Koleżanki juz plotkuja a co dopiero bedzie pozniej niektórych rzeczy nie da sie ukryć...juz pewnie coś podejrzewaja.Dla niektorych to niemoralne pojść do łózka z młodszym na dodatek zajętym facetem chociaz tym co inni gadaja nie ma sie co przejmować...Jeśli twoja chcica jest silniejsza zrób to ale licz sie z konsekwencjami...

Gość małama85
Też mam takiego kolegę z pracy. Tylko, że ja mam 23 lata, a on 28 lat. Też ma dziewczynę, a cały czas ze mna filtruje również przy innych. Otwarcie mi mówi, że ma na mnie ochotę i ,że chciałby ze mna być Też nie wiem co robić.

Gość lolita222
tak jak juz pisałam niech sie chłopak zdecyduje bo dwie to za dużo:)jeszcze zależy czy Ci sie podoba:)

Gość jest tak
lepiej nie ulegaj

Gość hfeixfieeh
jak ulegniesz, to go stracisz, gwarantuję Ci ! faceci mają genetycznie zaprogramowane, że nie szanują dziewczyn którę im się za szybko oddają, albo oddają się bez uczuć, może Cię będzie pukał regularnie nawet, ale na uczucia z jego strony nie licz.

Pierwsza zasada... nie wpychać się w cudze związki, narobisz sobie tylko problemów. Chciałabyś żeby jakaś dziewczyna romansowała z Twoim facetem? Jeśli jest w Tobie odrobina empatii to z niej skorzystaj będziesz wiedzieć co powinnaś zrobić.

Gość Monis088
a prześpij się z nim, bo i tak to zrobisz predzej czy pózniej :P